Floris V-pad LAW 1-3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen64
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Hollandse landschappen en een opfriscursus vaderlandse geschiedenis. Dat biedt het populaire Floris V-pad, dat van Amsterdam naar Bergen op Zoom loopt. Bent u al eens in Kockengen geweest? Of in Oudewater? En wat was er ook alweer met Willemstad? Leuk detail is dat de helft van het Floris V-pad loopt over graskades, tiendwegen en jaagpaden, die vaak speciaal voor wandelaars zijn opengesteld.

Recente berichten over Floris V-pad LAW 1-3

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. worteljc

  De gemeente heeft gereageerd. Het pontje is weer in de vaart. "de joostendam voetpont in Kockengen is weer in de vaart, de wandelroute kan weer gebruikt worden en de borden zijn weggehaald"

 2. worteljc

  Het pontje over de Groote Heicop bij Kockengen was defect op 8 augustus 2016

  Dat was ook al op zondag het geval. E-mail is op zondag 7 augustus 2016 verstuurd naar gemeente Stichtse Vecht.
  Response maandag 8 augustus: "We hebben uw melding geregistreerd onder meldingsnummer 201605956. De melding is voor verdere afhandeling doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Over de afhandeling van uw melding wordt u indien nodig nader geinformeerd".

 3. Costinato

  Het pontje over de Brede Heicop bij Kockengen was defect op 8 augustus 2016

 4. Ruth78

  Beste meneer Booms,
  Bedankt voor de informatie, ik wist niet dat die site bestond.
  Hartelijke groet,
  Ruth

  Beste Ruth,

  Dank voor je melding. De veldmedewerker is gevraagd polshoogte te gaan nemen en zo nodig een omleiding aan te brengen.

  Mag ik je, en andere lezers en melders, vragen om voortaan meldingen over gevaarlijke situaties, blokkades, markeringen e.d. te doen op meldpuntwandelen.nl ? Dan wordt jou melding direct doorgestuurd naar de verantwoordelijke padcoördinator en wordt er actie ondernomen. Tevens wordt dan het voortgangsproces bewaakt.


  Met vriendelijke groet,

  Paul Booms padcoördinator Floris V-pad.

 5. detwee

  Even een algemene waarschuwing voor die wandelaars die in het weekend 21/22 en 28/29 mei het traject Numansdorp - Dinteloord willen lopen. De A29 is tijdens die weekend in één richting afgesloten (richting Numansdorp) . Bus rijdt wel en de parallelweg is beschikbaar voor lokaal verkeer. Om die reden zal het waarschijnlijk ook erg druk zijn op het langzaamverkeer gedeelte van de brug. Een alternatief zou het pontje kunnen zijn. http://www.veerdienstanna.nl/index.php/nl/welkom/

Ga naar het forum

Steun ons