Maas- en Peelliniepad SP 14

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen6
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het Maas- en Peelliniepad is een Streekpad in het noordoosten van Noord-Brabant: het Land van Cuijk. Dit gebied kenmerkt zich door bossen, heidegebieden, vennen, rivieren, uiterwaarden, (vesting)stadjes. Vele monumenten en andere ‘sporen van de oorlog’ herinneren aan de tijden waarin deze streek in de verdedigingslinie van ons land heeft gelegen.

Recente berichten over Maas- en Peelliniepad SP 14

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. ir2612

  In het weekend kun je niet overal komen met het openbaar vervoer. In plaatsen waar geen bus komt in het weekend kun je gebruik maken van de regiotaxi Noordoost Brabant.

  voor meer info:

  http://www.regiotaxinoordoostbrabant.nl/

 2. ChrisDor

  We zijn van Graven via Escharen naar Mill gelopen.
  En weer terug over een deel andere wegen.

  Erg mooi landschap en wat een rust. Maar 1 stel wandelaars gezien. Het is nog niet door fietsers ontdekt.

  Chris & Marike LAW wandelaars

 3. Wandelnet

  Beste Carmen,
  Het is ook mogelijk om in het logboek een geheel eigen route aan te maken met eigen titel, beschrijving en km's. Wellicht is dit een oplossing?
  Groet, Wandelnet

 4. Carmen

  Samen met mijn ouders loop ik deze prachtige route in mijn eigen omgeving. Mooi te zien hoe de omgeving rondom je eigen huis zo mooi is, om bepaalde herkenningspunten te herkennen en dit te mogen delen met mijn ouders. We bepalen zelf onze eigen km en route per dag. Jammer, dat de route niet zo kan opdelen in mijn logboek...nu klopt de afstand per dag niet..misschien een nieuw idee?

 5. hermine

  Vandaag het Maas- en Peelliniepad afgerond met een zondagmiddagwandeling over de bloeiende hei van de Ullingse Bergen. Compliment voor de markeerder. Alsof hij/zij een kilometer voor ons uitliep, en de verf nog glom van frisheid. En dat terwijl ik vermoed dat niet veel wandelaars dit pad kiezen. Ik ben het afgelopen half jaar op geen enkele etappe een wandelaar met routegidsje tegengekomen. Terwijl het mooi wandelen is in dit gebied. Voor een impressie in woord en beeld: kijk op mijn wandelblog www.depadenopdelanenin.blogspot.com

Ga naar het forum

Steun ons