LAW's & Streekpaden

Routetype

Recente berichten over LAW's & Streekpaden

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. monica123

  http://nopsoriasis.net/scalp-psoriasis/ I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post. I hope I will see again.

 2. bajo66

  Ik zag een vraag over overnachtingsaddressen:
  Ik kwam in een ander forum wandelenovernachten.nl tegen.
  Ik heb ook de campingdatabase van de rugzakwandelaars :www.communitywalk.com/14583 in mijn favorieten staan

 3. miekedebont

  Ik ben op zoek naar de overnachtingsadressen van het pelgrimspad deel 2.
  En dan met name die van de (mini)campings.

  Mijn dank is groot.

 4. miekedebont

  De wandelaar die de nieuwe versie deel 2 van het pelgrimspad koopt heeft voorlopig nog geen beschikking over een lijst met overnachtingsmogelijkheden. Aangezien ze het zelf niet aangeven op de site doe ik het maar op deze manier. Het streven is dat medio september de lijst gepubliceerd wordt. Tot die tijd mag je het zelf uitzoeken.

 5. Royke

  Oke, wie kan me helpen. Ik ben opzoek naar de locatie van een tipitent. Alles wat ik nog weet is dat ik hem tegenkwam op een lange afstands wandeling ( grenslandpad of pelgrimspad) hij stond in een kleine open plek/weiland. Het was geen camping ofzo want die tipi was de enige die er stond er simpele waterkraan bij en stoeltjes van boomstronk, de tent zelf was leeg. Vlakbij was volgens mij wel een huis/boerderij, en er was een natuurgebied vlakbij/rondom ( al weet niet precies of het bosgebied was of open gebied)

Ga naar het forum

Steun ons