Loop naar de stembus

Loop naar de stembus

13 maart 2021 - Wandelnet

U gaat uw stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het zou mooi zijn als wandelen een rol speelt bij uw partijkeuze. Politieke partijen kunnen zich sterk maken voor wandelaars en voetgangers en meer ruimte voor lopen claimen. Juist in deze tijd, waarin we meer afstand van elkaar moeten houden is het belang van ruimte voor lopen letterlijk zichtbaar.

Kiezers hebben belang bij goede mogelijkheden om te voet op pad te gaan: in hun stad, dorp, buurt, wijk of in het buitengebied.

Meer ruimte voor lopen!

Meer ruimte voor lopen betekent een bereikbaarder, aantrekkelijker, leefbaarder en gezonder Nederland. Ruim 10 miljoen Nederlanders wandelen voor hun plezier of gezondheid en we lopen graag en veel om ergens te kunnen komen. Hopelijk brengt  de uitslag van de verkiezingen meer ruimte. 

Lees meer over