Bollenstreek Dagwandeling III: De Zilk en Hillegom

(11,5 km)

Schrijf je review
  • 3 van de 5 sterren
    Eric | 16-07-2021

    Een dagwandeling zou ik het niet noemen; we waren er binnen twee uur klaar mee. Begonnen in de Hoofdstraat in Hillegom was de eerste helft gewoon top. Direct na het landje na het mountainbike pad vanaf het officiële startpunt was een stuk minder. Kennelijk werken de boeren verder niet mee; jammer.

  • 4 van de 5 sterren
    Fam de Kok | 01-05-2021

    Wij hebben genoten van de prachtige bollenvelden! Jammer dat de route niet helemaal klopt! Bij nr 63 naar 29, dit was niet te vinden. Bij 62 kon je ook naar 29,helaas was hier een nieuwbouwwijk in aanbouw en konden we niet verder. Uiteindelijk door poort bij tennisbaan,langs sloot en route opgepakt.

  • 1 van de 5 sterren
    jan veenstra | 27-04-2021

    Een teleurstellende route. Een groot deel loopt langs lawaaierige, drukke wegen. Er zijn slechts twee mooie gedeeltes: Met het trekpontje overvaren en dan langs de velden lopen en het fietspad Hillegom uit.

  • 1 van de 5 sterren
    Lou Braaksma | 10-04-2021

    Klein deel (na Hillegom), leuke paadjes. en door bollenvelden. Erg groot deel over wegen met autoverkeer. Een mountainbike paadje, wat als pad mooi is, ligt o 10 meter afstand van lawaaiige provinciale weg. Teleurstellende route

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?