Friese Woudenpad etappe 02

Ee - Broeksterwoude (15,6 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Gerrit | 23-07-2022

  Vandaag 2 juli 2022 deze etappe gelopen. In prachtige omgeving met een mooi terpdorp Ie. Door het hoge bermgras een enkele paal met richtingaanwijzer niet gezien en daardoor twee te ver doorgelopen. Maar door de beschrijving en GPS toch tijdig de fout geconstateerd en terug op de route.

 • 4 van de 5 sterren
  Ei | 13-04-2021

  Genoten van wind, wolken, Dokkum en de route Broeksterwoude naar Dokkumerzijlen (Engwierum) Maar in Dokkum wil je ook langs de 11steden ijsfontein en ik dacht misschien via de variant.... maar toen liepen we over een prachtig slingerpad ri Holwerd oeps weerom koffie met oranjekoek en hagelbuitje 3.

 • 4 van de 5 sterren
  Maarten Jan en Froukje Bijl | 21-11-2020

  Mooie overgang van zeeklei naar Friese Wouden: onder Dokkum begint het slagenlandschap met boomwallen. Dokkum is een historische stad, de route gaat er dwars doorheen en langs de Bonifatiuskapel. Bij Damwoude een klein openluchtmuseumpje met Waldhûskes en een molen. Nog veel asfalt.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?