WTJW '24 | Deelnemen als organisatie

Leuk dat jullie meedoen!

Jullie ontvangen leuke tips, tricks en weetjes om het wandelen op een werkdag in de praktijk te brengen.

'Uit je hoofd, in de benen'

Wandelnet en de provincie Drenthe geloven dat bewustwording over de voordelen van wandelen tijdens een werkdag behaald kan worden door het zichtbaar te maken. Visualiseer de voordelen van wandelen op een werkdag bij jullie op locatie via posters, banners en compliment cards. Aan de hand van tips, tricks, weetjes en feitjes activeer jij direct je werknemers op locatie om in beweging te komen. Na aanmelding ontvangen jullie de drukbestanden om de voordelen van wandelen op de werkvloer zichtbaar te maken en te bestellen.
Vergeet niet jullie wandelactiviteit aan te melden!
#wandeltijdensjewerkdag

Download drukbestanden

Toolkit

Gedragsverandering begint bij bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Deel de berichten uit de toolkit, roep anderen op om mee te doen en organiseer een activiteit op 4 april.

Download toolkit

#wandeltijdensjewerkdag

Gedragsverandering onstaat door bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne '24. In een tijd waarin het aantal burn-outs toenemen verdient de mentale gezondheid aandacht. Kom in beweging en gebruik het wandelen op een werkdag als oplossing voor je mentale gezondheid. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als bedrijf om jouw werknemers op de werkvloer te activeren. #wandeltijdensjewerkdag

Activiteit aanmelden

Deel je wandelactiviteit!

Hoe jullie invulling geven aan de Wandel Tijdens Je Werkdag '24 bepalen jullie helemaal zelf. Je kan een signingpakket afnemen en weetjes, feitjes en voordelen direct op locatie visualiseren en zo je werknemers te activeren. Maar je kan het ook groter aanvliegen: organiseer intern een leuke wandelactiviteit op 4 april om samen met collega's in beweging te komen. Voel je vrij en wat je ook doet: laat het ons weten door je wandelactiviteit aan te melden via onderstaande overzichtskaart. Dat kan door op het plusje te klikken rechtonderin, je gegevens in te voeren én je activiteit via tekst, afbeelding of video aan te melden! #wandeltijdensjewerkdag

Vul de flitscheck in!

Hebben jullie de loop er al lekker in of moeten jullie nog stappen zetten? Vul binnen 1 minuut de flitscheck in en kom erachter of jouw organisatie in aanmerking komt voor het certificaat Wandelvriendelijk Bedrijf. Na het invullen van de flitscheck ontvangt jouw organisatie een goodybag om het wandelen verder te intregreren op de werkvloer.

Start de flitscheck

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?