WTJW '23 | Deelnemen als organisatie

Deelnemen als organisatie WTJW '23

Activeer werknemers om te wandelen door tips en voordelen op de werkvloer te visualiseren.

Doe mee als organisatie

Wandelnet en de provincie Utrecht geloven dat bewustwording over de voordelen van wandelen tijdens een werkdag behaald kan worden door het zichtbaar te maken. Visualiseer de voordelen van wandelen op een werkdag bij jullie op locatie via posters, banners en compliment cards. Aan de hand van tips, tricks, weetjes en feitjes activeer jij direct je werknemers op locatie om in beweging te komen. Meld je organisatie aan, ontvang gratis de drukbestanden en maak de voordelen van wandelen op de werkvloer bij jullie op locatie zichtbaar. Organiseren jullie zelf een leuke wandelactiviteit op 6 april? Vergeet niet om je activiteit aan te melden!

Download bestanden

WTJW '23

Gedragsverandering begint bij bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Deel de berichten uit de toolkit op je social media, roep anderen op mee te doen of organiseer zelf een wandelactiviteit op 6 april. Vergeet niet om je eigen activiteit aan te melden!

Download toolkit

Deel je wandelactiviteit!

Hoe jullie invulling geven aan de Wandel Tijdens Je Werkdag '23 bepalen jullie helemaal zelf. Je kan een signingpakket afnemen en weetjes, feitjes en voordelen direct op locatie visualiseren en zo je werknemers te activeren. Maar je kan het ook groter aanvliegen: organiseer intern een leuke wandelactiviteit op 6 april om samen met collega's in beweging te komen. Voel je vrij en wat je ook doet: laat het ons weten door je wandelactiviteit aan te melden via onderstaande overzichtskaart. Dat kan door op het plusje te klikken rechtonderin, je adresgegevens in te voeren én je activiteit via tekst, afbeelding of video aan te melden! #wandeltijdensjewerkdag

WerkenInBeweging

Wandelnet en Fietsersbond brengen samen Werken in Beweging. In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport helpt deze organisatie werkgevers om medewerkers dagelijks meer te laten bewegen door vaker te lopen en te fietsen. In combinatie met het afgenomen signingpakket ontvang je vanuit deze organisatie gratis de juiste tools om ervoor te zorgen dat ook na 6 april wandelen onderdeel blijft van jullie werkdag.  

Over WerkenInBeweging

Estafettestokje in beweging

 1. Ontwerp zonder titel (19).png

  29 maart 2023 om 10:41 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Janny de Boer en Ornella van der Ende van Alles is Gezondheid

 2. Ontwerp zonder titel (14).png

  29 maart 2023 om 10:32 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Directeur Corporate Communicatie a.s.r. Boudewijn van Uden

 3. Ontwerp zonder titel (13).png

  29 maart 2023 om 09:52 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: gedeputeerde Utrecht Arne Schaddelee

 4. Wandel Tijdens Je Werkdag 2022

  7 april 2022 om 16:44 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Rotterdamse wethouder Judith Bokhove

Bekijk alle blogs

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?