WTJW '23 | Deelnemen als organisatie

Deelnemen als organisatie WTJW '23

Activeer werknemers om te wandelen door tips en voordelen op de werkvloer te visualiseren.

Doe mee als organisatie

Wandelnet en de provincie Utrecht geloven dat bewustwording over de voordelen van wandelen tijdens een werkdag behaald kan worden door het zichtbaar te maken. Visualiseer de voordelen van wandelen op een werkdag bij jullie op locatie via posters, banners en compliment cards. Aan de hand van tips, tricks, weetjes en feitjes activeer jij direct je werknemers op locatie om in beweging te komen. Meld je organisatie aan, ontvang gratis de drukbestanden en maak de voordelen van wandelen op de werkvloer bij jullie op locatie zichtbaar. Organiseren jullie zelf een leuke wandelactiviteit op 6 april? Vergeet niet om je activiteit aan te melden!

Download bestanden

WTJW '23

Gedragsverandering begint bij bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Deel de berichten uit de toolkit op je social media, roep anderen op mee te doen of organiseer zelf een wandelactiviteit op 6 april. Vergeet niet om je eigen activiteit aan te melden!

Download toolkit

Een wandelactiviteit organiseren

Hoe jullie invulling geven aan de Wandel Tijdens Je Werkdag '23 bepaal je helemaal zelf. Je kan een signingpakket afnemen en weetjes, feitjes en voordelen direct op locatie visualiseren en zo je werknemers te activeren. Maar je kan het ook groter aanvliegen: organiseer intern een leuke wandelactiviteit op 6 april om samen met collega's in beweging te komen. We hebben alvast een aantal ideeën samengesteld. Heb jezelf een leuk idee? Voel je vrij en wat je ook doet: laat het ons weten door je activiteit aan te melden via onderstaande overzichtskaart #wandeltijdensjewerkdag

WIBrekentool en wandelfitscheck

Werknemers die meer bewegen voor, tijdens of na het werk zijn fitter en hebben een lager ziekteverzuim. Daarnaast zijn ze gelukkig en beschikken over een hogere productiviteit en lager stressniveau. Gaan 4 werknemers één keer per week een half uur wandelend vergaderen i.p.v. zittend? Dan levert dit een bedrijf een jaarlijkse besparing van €960 euro op. Doe de 'Wandelflitscheck' van WerkenInBeweging en ontdek hoe jullie organisatie scoort op het gebied van wandelvriendelijkheid. Of gebruik de rekentool en reken uit wat wandelen op een werkdag voor jullie organisatie kan opleveren.

Doe de wandelfitscheck

WerkenInBeweging

Wandelnet en Fietsersbond brengen samen Werken in Beweging. In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport helpt deze organisatie werkgevers om medewerkers dagelijks meer te laten bewegen door vaker te lopen en te fietsen. In combinatie met het afgenomen signingpakket ontvang je vanuit deze organisatie gratis de juiste tools om ervoor te zorgen dat ook na 6 april wandelen onderdeel blijft van jullie werkdag.  

Over WerkenInBeweging

wtjwwvisual3.png

Kick-off 6 april

De aanmeldprocedure voor de kick-off op 6 april in het Provinciehuis in Utrecht is gesloten. Bekijk het dagprogramma!

Aanmelden Aanmelden
wtjwvisual4.png

Communicatietoolkit

Als organisatie of individu communiceren over de WTJW '23? Download de online toolkit met visuals en teksten.

Download toolkit! Download toolkit!
wtjwvisual5.png

Activiteit organiseren

Een wandelactiviteit organiseren op 6 april '23? We helpen je graag op weg met leuke tips, vergeet je activiteit niet aan te melden!

Download tips! Download tips!

Estafettestokje in beweging

 1. Ontwerp zonder titel (14).png

  29 maart 2023 om 10:32 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Directeur Corporate Communicatie a.s.r. Boudewijn van Uden

 2. Ontwerp zonder titel (13).png

  29 maart 2023 om 09:52 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: gedeputeerde Utrecht Arne Schaddelee

 3. Wandel Tijdens Je Werkdag 2022

  7 april 2022 om 16:44 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: Rotterdamse wethouder Judith Bokhove

 4. president-directeur marjan rintel.jpg

  9 juni 2021 om 09:51 Wandelnet

  Estafettestokje in beweging: president-directeur NS Marjan Rintel

Bekijk alle blogs

Blijf op de hoogte!

Eén keer per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen in Nederland. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?