Vrijwilligersgroet
Mei 2020

Een kort rondje lopen om een frisse neus te halen was vanaf het begin van de coronacrisis een van de weinige buiten-mogelijkheden. We zijn inmiddels twee maanden verder en de maatregelen zijn vanuit de overheid iets versoepeld. Toch kunnen we nog niet op de oude manier verder met ons (vrijwilligers)werk en moeten we met z'n allen creatief zijn en meebewegen met de ontwikkelingen. Vanuit het Wandelnet-thuiskantoor denken wij vaak aan jullie en daarom vind je hieronder vanuit elke medewerker een kort persoonlijk bericht richting jullie.

Ankie, directeur

Een videobericht vanachter de voordeur. Er is veel veranderd door de coronacrisis in het leven van jullie als vrijwilligers en ook voor ons bij Wandelnet.

Naar videoboodschap
Henk, Coördinator relaties & financiën

Vanuit mijn thuiswerkplek wil ik je graag zeggen:"Zorg goed voor jezelf en elkaar en bedenk dat om vooruit te komen soms volledige stilstand nodig is".

Sonja, Bureaumanager

Vanuit mijn thuiswerkplek wil ik je graag zeggen dat ik je veel gezondheid toewens en ik hoop dat je nog kunt genieten van fijne wandelingen rondom huis.

Frank, Coördinator Belangenhartiging

Ik merk dat in deze moeilijke tijd wandelen (#rondjelopen) als thema met stip gestegen is op de agenda van overheden en organisaties. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de tomeloze inzet van de vele belangenbehartigers van Wandelnet. Daardoor ga ik ook in mijn thuiskantoor elke dag met plezier aan het werk, al mis ik wel de ‘live’ contacten. Blijf gezond, hou vol.

Marga, Medewerker financiële administratie en projectassistent

Vanaf mijn thuiswerkplek wil ik je graag zeggen: …’
dat ik dolblij ben dat ik in ieder geval thuis nog kan werken aan de paden en gidsen voor als we weer helemaal los mogen. En daarvoor heb ik ook behoorlijk wat mailcontact met vrijwilligers die hetzelfde voor ogen hebben.

Harold, Coördinator vrijwilligers en LAW-zaken

‘Voor mij is werk waar mijn laptop (en internet!) is. Voor veel van jullie betekent deze periode dat je werk voor wandelen op een lager pitje staat. Voor nu veel sterkte en gezondheid gewenst, zodat je straks weer aan de slag kunt om de wandelaar op het juiste pad te helpen’.

Thomas, Communicatie-adviseur

Vanuit mijn thuiswerkkantoor probeer ik op een creatieve manier toch zoveel mogelijk te doen voor wandelaars. Ik word erg enthousiast van jullie ideeën en voorbeelden die ik online tegenkom.

Marco nieuw bij Wandelnet

Ik ben 6 mei gestart als ‘communicatiespecialist & coördinator communities’. Rare tijd om in een nieuwe baan te beginnen en mensen te leren kennen. Volgende nieuwsbrief meer info over mij.

info@wandelnet.nl | www.wandelnet.nl
       
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid