Persbericht 18 maart 2020

Wandel naar je Werk-dag gaat niet door

De vijfde editie van de Wandel naar je Werk-dag op 2 april aanstaande gaat niet door. Wandelen naar werk is gedurende de Coronacrisis geen goede optie voor veel mensen. Wel blijft wandelen leuk en gezond. Een rondje lopen mag nog en zorgt voor lichaamsbeweging.

Rondje lopen

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we nog wel naar buiten. Geadviseerd wordt om sociale contacten te beperken en afstand te houden. Een rondje lopen is daarom een fijne optie. Wandelen kan vanaf de voordeur, zorgt voor ontspanning, een frisse neus en bevordert de creativiteit, verlaagt je stressgevoel en verhoogt je productiviteit. Het is een goede manier om je conditie op peil te houden en is goed voor je weerstand.

Wandel naar je Werk-dag 2021

Op donderdag 8 april 2021 vindt de eerstvolgende editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. Wandelnet stimuleert via deze dag bewegen naar en tijdens de werkdag. Heel werkend Nederland wordt dan opgeroepen om (een deel van) de afstand lopend af te leggen. De Wandel naar je Werk-dag biedt iedereen de kans om lopen een keer uit te proberen als andere manier om je te verplaatsen en maakt je bewust van de voordelen van bewegen tijdens de werkdag.

PERS INFORMATIE

Voor vragen over de Wandel naar je Werk-dag kan contact op worden genomen met Thomas van Rest, Communicatieadviseur en Campagneleider Wandelnet.

Telefoon: 06-48228599
E-mail: tvanrest@wandelnet.nl

info@wandelnet.nl | www.wandelnet.nl
       
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid