Streekpad Nijmegen

Terug naar forum overzicht

Streekpad Nijmegen SP 3

Naar de routepagina
15reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Ylod

  Wil 2 en 3 mei a.s. 2 dgn v dit pad lopen. Wie heeft suggestie voor de mooiste 2 Etappes? Liefst geen asfalt. Keuze is natuurlijk subjectief, maar toch. De (sfeer vd) overnachtingsmogelijkheid speelt ook een rol. Bedankt!

 2. Damiaan

  Beste mensen, op dinsdag 16 september is er om 19.00u een presentatie over de pelgrimsroute de Walk of Wisdom die met toestemming van Wandelnet op het Streekpad Nijmegen wordt ontwikkeld. Locatie: Stevenskerk.
  Het is nog een jaar voordat de pelgrimsroute wordt geopend en we gaan op deze avond de plannen voorleggen aan belangstellenden onder leiding van een ervaren dagvoorzitter.
  Hier de link naar het progamma en de mogelijkheid om aan te melden. Entree is vrij, maar er is beperkt plaats.
  http://walkofwisdom.org/vriendenavond.html

 3. bbhoteldevlinder

  Beste wandelaars,
  Hebben jullie nog plannen om een mooie wandeling te maken in de omgeving van Nijmegen en zoek je nog een bijzondere en betaalbare overnachtingsplaats? Kom dan eens kijken bij B&B Hotel de Vlinder. Sinds 30-8-2-14 zijn wij lid van Stichting Wandelnet en zijn wandelaars meer dan ooit welkom.
  Wie weet tot ziens in Nijmegen!!

 4. Team Wandelnet

  Beste Lichtloper,  Ik heb je opmerking over het kerkje van Leur doorgegeven aan de padcoordinator van het Streekpad.  Na de tweede druk in 1999 is er nog een herdruk in 2009 geweest.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 5. lichtloper

  Wandelde de route met de klok méé, in vijf dagen. Op mijn vierde dag maakte ik een piepklein ommetje: langs het gehuchtje Leur; het zal niet meer dan 0,5km extra zijn geweest.

  Vreemd dat dit niet in (mijn versie van) het gidsje*) staat vermeld.

  In Leur staat 'n oud kerkje, gebouwd in verscillende stijlen; dat kun je duidelijk zien aan het fotootje dat ik heb geplaatst.
  Tegenover het kerkje bevindt zich het Bezoekerscentrum 'Land van Heerlijkheden'; zie http://bezoekleur.nl/.

  *) ik gebruikte de uitgave van "mei 1999".
  [is/komt er nog 'n nieuwe uitgave?]

 6. marjonbakker4

  Sinds een tijdje lopen we elke maand ongeveer 10 kilometer van dit pad, begonnen in Weurt, met de klok mee, nu bij Nederasselt. Het valt ons op dat de markering op heel veel plekken ontbreekt. Ik heb een oud routeboekje, dus soms is het wel een beetje zoeken!

 7. Suunto

  De gemeente Nijmegen verwijderd regelmatig stickers e.d. die aangebracht zijn op lantaarnpalen en verkeersborden. In Nijmegen kan het dus voorkomen dat de markering op sommige plaatsen ontbreekt.

 8. Team Wandelnet

  Beste wandelaar wagelink,  Ik heb je melding over het Streekpad doorgegeven aan de padcoordinator.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 9. wagelink

  beste collega-markeerder,
  gister liepen wij van Ravenstein naar Malden over het Streekpad. Een prachtig pad op een prachtige wandeldag.
  Wat ons opviel is dat de markering op het nieuwe eiland Keent in zijn geheel of is weggevallen (palen weggehaald vanwege werkzaamheden aan nieuwe geul ?), ondergesneeuwd (diverse keren onder bordjes van lange afstandsfietspaden) of zodanig verkleurd is dat we rood voor geel aan zagen.
  Succes bij het herstel.

  Met vriendelijke groeten,
  William Agelink

 10. Team Wandelnet

  Beste Peter,  Bedankt voor je aanvulling over het pontje. Je bricht over de slechte markering heb ik doorgegeven aan de padcoordinator. Zo gauw ik daarover wat hoor, krijg je bericht.  Wandel ze en vriendelijke groeten  Fred Triep, Team Wandelnet

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons