Zelf plannen

Voor het plannen van je eigen wandelroute kun je gebruik maken van de vrije planner (prik van A naar B en pas de route aan) of van de knooppuntenplanner voor routes over wandelnetwerken in de beschikbare regio's.

Start de routeplanner

Plan over één van de regionale wandelnetwerken of vrij over alle wandelpaden je ideale route samenstellen. Met de knoppen bovenin de kaart kun je wisselen tussen de twee planners. De geplande routes kun je in de Wandelnet app inladen (let op: De app wandelen123 kun je hiervoor helaas niet meer gebruiken!)

Op dit moment zijn de volgende wandelnetwerken beschikbaar in de netwerkenplanner*: Zuid-Holland, Noord-Holland, De Wolden (Drenthe), Groene Hart (Utrecht), Lunteren en Achterhoek (Gelderland).

* Niet elke regio met een wandelnetwerk geeft toestemming voor het toegankelijk maken van het netwerk via deze planner.

Planner openen

Vrij plannen

Met de planner kunt u vrij plannen over alle wandelpaden om uw meest ideale route samen te stellen. Deze planner is nog in ontwikkeling dus eventuele opmerkingen horen we graag.

Route plannen

Wandelnetwerken planner

/

Op dit moment zijn de volgende wandelnetwerken beschikbaar in de planner*: Zuid-Holland, Noord-Holland, De Wolden (Drenthe), Groene Hart (Utrecht), Lunteren en Achterhoek (Gelderland).

* Niet elke regio met een wandelnetwerk geeft toestemming voor het toegankelijk maken van het netwerk via deze planner.

Open planner Wandelen123