Wandelnet | Adverteren

Adverteren op Wandelnet

Ontdek de mogelijkheden om te adverteren via de kanalen van Wandelnet.

Adverteren via Wandelnet

Wandelnet is één van de grootste wandelcommunities van Nederland. Samen met 1.000 vrijwilligers zet de stichting zich in voor het mooier en aantrekkelijker maken van Nederland voor wandelaars. Via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen inspireren we wandelaars met actuele informatie over wandelen. Wil jij adverteren via de kanalen van Wandelnet? Goed idee! Jaarlijks bedienen we meer dan 1 miljoen wandelaars via onze website. Neem contact op en breng je merk rechtstreeks onder de aandacht van de wandelcommunity van Nederland.

Bekijk mediakaart

Voordelen

  • Creëer je eigen doelgroep
  • Goede open en CTR-cijfers 
  • Professionele ondersteuning
  • Inzicht in de bij ons bekende data en segmenten

Ons bereik:

Meer dan:

- 1.2 miljoen websitebezoekers
- 70.000 klantprofielen
- 42.000 nieuwsbriefabonnees
- 15.000 Facebook volgers
- 4.000 Instagram volgers
- 2.400 LinkedIn volgers
- 6.300 Twitter volgers

Advies nodig?

hordijk

Heb je ideeën maar weet je nog niet precies hoe je dit wilt invullen? Neem gerust contact met me op. Mijn naam is Dave Hordijk, ik ben bereikbaar via 033 465 3660 of vul bovenstaande formulier in voor een voorstel op maat inclusief offerte. Vooraf vragen of meer informatie ontvangen? Neem contact op via het contactformulier op de website.

Neem contact op

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?