Wandelnet | Geven met belastingvoordeel

Geven met belastingvoordeel

Een periodieke schenking voor vijf jaar is aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Meer geven voor hetzelfde geld

Help Wandelnet mee om wandelroutes te onderhouden en te beschermen! Ga voor een periodieke schenking van vijf jaar en profiteer direct van extra belastingvoordeel. Door te kiezen voor een periodieke schenking is jouw donatie volledig aftrekbaar van je inkomstenbelasting. Zo bespaar jij geld voor jezelf en profiteert Wandelnet extra van jouw hulp zonder dat het iemand extra geld kost. Win-win toch? Je hulp wordt ontzettend gewaardeerd, wandelaars zijn je dankbaar!

Meer informatie

Voorbeeld

 • Zet je jaarlijkse donatie van €60 om in een periodieke schenking
 • Je valt in schijf één, de belastingdienst betaalt je jaarlijks €36 terug
 • Het voordeel schenk je terug aan Wandelnet
 • Wandelnet ontvangt dan jaarlijks €96

Wandelnet heeft een ANBI-status, je betaalt geen belasting.

Overeenkomst

Bereken het belastingvoordeel in jouw situatie, download het formulier van de Belastingdienst en lees de toelichting door. De overeenkomst bestaat uit twee delen: één exemplaar voor de schenker en één voor de ontvanger. Vul beide exemplaren in en stuur deze naar: Stichting Wandelnet t.a.v. Henk van Geerenstein, Postbus 846 3800 AV in Amersfoort.

Meer informatie?

Henk

Wil je meer weten over belastingvrij periodiek schenken en de voordelen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag meer. Wil jij belastingvrij schenken en het automatisch overmaken? Vul dan een betalingsvolmacht in, indien je de formulieren liever per post ontvangt hoor ik het graag. Mijn naam is Henk van Geerenstein, ik ben bereikbaar via 033 465 3660 of vul het contactformulier in via de website.

Neem contact op

Nieuws en blogberichten over donateurs

 1. Margot op het Marskramerpad © Margot IJssel de Schepper.jpg

  18 april 2024 om 09:00 Ernst Koningsveld

  Donateur in de spotlight: Margot IJssel de Schepper

 2. Martin wandelt in Zuid-Limburg © Martin Haanstra.jpg

  15 februari 2024 om 09:00 Ernst Koningsveld

  Donateur in de spotlight: Martin Haanstra

Bekijk alle blogs

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?