Help mee | Geven met belastingvoordeel

Geven met belastingvoordeel

Een periodieke schenking voor vijf jaar is aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Meer geven voor hetzelfde geld

Help Wandelnet mee om wandelroutes te onderhouden en te beschermen! Ga voor een periodieke schenking van vijf jaar en profiteer direct van extra belastingvoordeel. Door te kiezen voor een periodieke schenking is jouw donatie volledig aftrekbaar van je inkomstenbelasting. Zo bespaar jij geld voor jezelf en profiteert Wandelnet extra van jouw hulp zonder dat het iemand extra geld kost. Win-win toch? Je hulp wordt ontzettend gewaardeerd, wandelaars zijn je dankbaar!

Meer informatie

Een voorbeeld:

  • Je zet je donatie van €60 per jaar om in een periodieke schenking
  • Je valt in schijf 1, de belastingdienst betaalt je jaarlijks €36 terug
  • Je schenkt jouw voordeel aan Wandelnet
  • Wandelnet ontvangt dan jaarlijks €96

Wandelnet is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) dus betaal je geen belasting over jouw schenking.

Overeenkomst:

De overeenkomst bestaat uit twee delen: één exemplaar voor de schenker en één voor de ontvanger. Vul beide exemplaren in en stuur deze naar: Stichting Wandelnet t.a.v. Henk van Geerenstein, Postbus 846 3800 AV in Amersfoort. Nadat wij de gegevens hebben ingevuld (RSIN- en transactienummer) en de overeenkomst hebben verwerkt, ontvang je een exemplaar retour.

Download formulier 

Meer informatie?

Wil je jouw schenking aan Wandelnet automatisch overmaken? Vul de betalingsvolmacht dan ook in. Als je de formulieren liever per post ontvangt, stuur dan een email naar info@wandelnet.nl of bel 033 - 465 36 60.

Wil je eerst meer weten over periodiek schenken en welke voordelen dit kan opleveren? Neem dan contact op met Henk van Geerenstein. Dat kan telefonisch via 033-2455549 of per email hvgeerenstein@wandelnet.nl.

Bereken hier het belastingvoordeel in jouw situatie.
Berekenen

Download het formulier van de Belastingdienst en lees de toelichting door.

Downloaden

Blijf op de hoogte!

Eéns per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?