Wandelnet | Nalaten aan Wandelnet

Nalaten aan Wandelnet

Help mee met een gift en neem Wandelnet op in je testament.

Wandelnet opnemen in testament

Misschien overweeg je om Wandelnet op te nemen in jouw testament. Goed nieuws! Wandelnet is een organisatie met een ANBI-status, dat betekent dat we zijn vrijgesteld van erfbelasting. Met een gift via jouw testament help je mee om de kwetsbare infrastructuur van wandelpaden te beschermen en te behouden. Dat doen we samen met 1.000 vrijwilligers in heel Nederland. We zetten ons in voor jong en oud, dat doen we voor nu en later. Wandelnet is je eeuwig dankbaar!

Meer informatie

Hoe werkt het?

Als je wilt nalaten aan Wandelnet, dan kan je dit vastleggen in je testament. Nalaten kan op twee manieren. Je kunt Wandelnet begunstigen met een legaat. Dit is vaak een vast bedrag. Of je kunt Wandelnet (mede-) erfgenaam maken. Wandelnet ontvangt dan een percentage van de totale nalatenschap.

Erfbelasting

Wandelnet is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat we zijn vrijgesteld van erfbelasting. Zo blijft er meer over voor het beschermen en behouden van onze prachtige wandelroutes. Een testament maak je op bij de notaris. Kijk voor notarissen bij jou in de buurt op www.notaris.nl.

Meer informatie?

Henk

Wil je meer weten over de mogelijkheden om na te laten aan Wandelnet of wil je vooraf meer weten over het werk van Wandelnet? Neem gerustcontact op, ik vertel je er met passie graag meer over. Mijn naam is Henk van Geerenstein en ik ben bereikbaar via 033 465 3660 of vul direct het contactformulier in via de website.

Neem contact op

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?