Wandelnet | Nalaten aan Wandelnet

Nalaten aan Wandelnet

Help mee met een gift en neem Wandelnet op in je testament.

Wandelnet opnemen in testament

Misschien overweeg je om Wandelnet op te nemen in jouw testament. Goed nieuws! Wandelnet is een organisatie met een ANBI-status, dat betekent dat we zijn vrijgesteld van erfbelasting. Met een gift via jouw testament help je mee om de kwetsbare infrastructuur van wandelpaden te beschermen en te behouden. Dat doen we samen met 1.000 vrijwilligers in heel Nederland. We zetten ons in voor jong en oud, dat doen we voor nu en later. Wandelnet is je eeuwig dankbaar!

Meer informatie

Hoe werkt het?

Als je wilt nalaten aan Wandelnet, dan kan je dit vastleggen in je testament. Nalaten kan op twee manieren. Je kunt Wandelnet begunstigen met een legaat. Dit is vaak een vast bedrag. Of je kunt Wandelnet ook (mede-)erfgenaam maken. Wandelnet ontvangt dan een percentage van de totale nalatenschap.

Geen erfbelasting

Wandelnet is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat we zijn vrijgesteld van erfbelasting. Zo blijft er meer over voor het beschermen en behouden van onze prachtige wandelroutes. Een testament maak je op bij de notaris. Kijk voor notarissen bij jou in de buurt op www.notaris.nl.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om na te laten of over het werk van Wandelnet? Neem contact op met Henk van Geerenstein. Dat kan telefonisch via 033-2455549 of per email: hvgeerenstein@wandelnet.nl.

Als je Wandelnet wilt opnemen in jouw testament, dan heeft de notaris de volgende gegevens nodig:

Stichting Wandelnet, statutair gevestigd te Amersfoort, kantoorhoudende te 3818 LB Amersfoort, Berkenweg 30, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 41201226.

Stuur een e-mail

Blijf op de hoogte!

Eéns per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?