Wandelnet | Steunen als bedrijf

Word vriend van Wandelnet

Help mee als bedrijfspartner en word Vriend van Wandelnet.

Samen sterk voor wandelen

Samen met duizend vrijwilligers werkt Stichting Wandelnet sinds 1980 aan de kwaliteit van het wandelen in Nederland. Daarbij zijn we grotendeels afhankelijk van de steun en donaties van wandelaars door het hele land. Maar ook voor bedrijven is het mogelijk om Wandelnet te helpen. Draagt jouw bedrijf wandelaars een warm hart toe en vind je dat wandelen meer steun en aandacht verdient van beleidsmakers in ons land? Of wil je de Wandelnet-vrijwilligers ondersteunen bij de vele verbeteringen die ze lokaal doorvoeren? Help mee met een bijdrage en word 'Vriend van Wandelnet'.

Vriend worden

Voordelen

- Inzet Wandelnet vrijwilligers
- Groot netwerk en contacten
- Data en kennis over wandelen
- Groot bereik naar wandelaars
- Toegang Wandelnet-producten
- Korting op Wandelnet-artikelen
- Deelname aan de WTJW-dag
- Jullie zijn 'Vriend van Wandelnet'!

Vrienden van Wandelnet

Onze missie is om Nederland mooier en aantrekkelijker te maken voor wandelaars. Dat lukt alleen als bestuurders, beleidsmakers en adviseurs het belang inzien van het verbeteren van de kwaliteit voor wandelen. Meer mensen aan het wandelen en een goede infrastructuur, daar zetten de Vrienden van Wandelnet zich voor in.

Vrienden van Wandelnet

Contactinformatie

Meer informatie?

hordijk

Wandelnet werkt samen met verschillende partners uit het bedrijfsleven, helpt jouw organisatie ook mee? Ik nodig je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Op zoek naar mogelijkheden om te adverteren en veel wandelaars te bereiken via de kanalen van Wandelnet? Neem gerust contact met me op. Mijn naam is Dave Hordijk, ik ben bereikbaar via 033 465 3660 of vul direct het contactformulier in via de website.

Neem contact op

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?