Kwaliteit wandelnetwerken

Kwaliteit wandelnetwerken

Help jij mee? Meld je aan als vrijwilliger voor deelname aan het onderzoek.

Onderzoek 'Kwaliteit Wandelnetwerken'

Wandelnet laat dit jaar in samenwerking met een aantal routebureaus het onderzoek 'Kwaliteit Wandelnetwerken' uitvoeren door I&O Research. Het onderzoek vindt plaats in de provincies Limburg, Utrecht, Drenthe en Overijssel en zoomt in op de tevredenheid onder wandelaars over de wandelnetwerken. Daarbij zijn we uiteraard ook benieuwd naar jouw mening! Wandel jij weleens in één van de eerdergenoemde provincies over het wandelnetwerk? Geef je mening en vul de enquête in via onderstaande button. 

Naar de enquête

Wandelnetwerken

Voor een betrouwbaar onderzoek is het van belang zo veel mogelijk mensen te spreken. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een of meerdere dagen samen met een professional van I&O op pad willen gaan om enquêtes af te nemen. I&O Research zorgt vooraf voor een instructie en begeleiding én stelt voor het enquêteren een iPad beschikbaar, enige kunde voor omgang met iPad is vereist.

Contactgegevens
In welke provincie(s) wil je helpen?

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?

Spelen de partijplannen rondom sport en recreatie een rol in jouw stemkeuze?