Deelnemers Dag van de Kampvuurmuzikant bekend

Deelnemers Dag van de Kampvuurmuzikant bekend

7 juni 2019 - Wandelnet

Benieuwd wie je kunt horen spelen op de Dag van de Kampvuurmuzikant?  Stichting De Groene Koepel heeft de line-up per locatie bekendgemaakt . Op zaterdag 22 juni dag spelen meer dan 80 muzikanten bij het kampvuur op zo’n 20 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland. Bijna elke provincie is vertegenwoordigd!

Dag_kampvuurmuzikant.png.jpg

Muzikale acts

Per locatie spelen vijf muzikanten elk een set van twintig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september 2019 op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde.

Bijwonen

Wil je aanschuiven bij een van de kampvuren, meld je dan aan bij de beheerder van het betreffende Natuurkampeerterrein. Veelal is de entree gratis, op sommige terreinen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, maar reserveer wel tijdig een plekje. Om 20.00 uur beginnen de eerste muzikale acts op alle terreinen. Stichting De Groene Koepel

Locaties en line-up

Kijk voor meer informatie over de locaties en de line-up op dagvandekampvuurmuzikant.

Bron: Stichting De Groene Koepel

Lees meer over