Wandelnet.nl vernieuwd!

Wandelnet.nl vernieuwd!

26 juni 2019 - Wandelnet

Met trots presenteren we de nieuwe website van Wandelnet. De site biedt heel veel inspiratie voor iedereen die van wandelen houdt. In een nieuw jasje vind je duizenden kilometers routes: LAW’s, Streekpaden, NS-wandelingen, OV-stappers, Boswachterspaden, themaroutes en nog veel meer.

Homepage.png

Routes direct beschikbaar
Maar niet alleen de vormgeving is veranderd; we willen het voor jou als wandelaar ook zo makkelijk mogelijk maken. Zo hoef je niet meer te registreren en in te loggen om de routes te downloaden; alle routes zijn direct beschikbaar. De routes worden weergegeven op mooie gedetailleerde routekaarten. En, de site is makkelijker te gebruiken op mobiele telefoon en tablet.

Zoeken of plannen
De homepage geeft je nu direct toegang tot de verschillende soorten routes. Je kan ook zelf zoeken naar een route en met het filter je eigen voorkeuren aangeven zoals de provincie, het type route en het aantal km’s. Of zelf een route plannen, bijv. een ommetje vanaf de voordeur.

Wandelnieuws, blogs en wandeltips
Uiteraard vind je op de site het laatste wandelnieuws, blogs, wandeltips en wandelinformatie per provincie. Ook bieden we interessante feiten & cijfers over wandelen en dossiers & thema’s over wandelonderwerpen.

Logboek en opslaan van routes
Helaas nemen we ook afscheid van een aantal functionaliteiten zoals het logboek en het opslaan van routes binnen de website (je kunt natuurlijk nog steeds routes opslaan, maar dan op je computer). Er is nog wel de mogelijkheid om tot 1 augustus via archief.wandelnet.nl je logboek of routes te downloaden.

Exclusief voor donateurs
Als donateur ontvang je ook op de nieuwe site 10% korting op bestellingen via de webwinkel. Naast het plaatsen van bestellingen kun je ook je gegevens wijzigen via de site. Als donateur ontvang je een account waarmee je kunt inloggen en bestellen met korting.

De komende tijd blijven we hard werken aan de site en zullen we deze uitbreiden met steeds weer nieuwe functionaliteiten. We houden je hiervan graag op de hoogte via de site en onze nieuwsbrief Lopende Zaken. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.