Wandel+Fit Event in Smeerling

Wandel+Fit Event in Smeerling

26 september 2019 - Britta Schmidt

Westerwolde is een prachtige streek in het zuidoosten van de provincie Groningen. Rond het riviertje de Ruiten A is het heerlijk wandelen. Zaterdag 2 november kun je in het dorp Smeerling deelnemen aan het gloednieuwe ‘Wandel+Fit Event’.

Wandeltocht_langs_Ruiten_Aa.JPG

Fit en gezond leven is lekker leven. Tijdens het ‘Wandel+Fit Event’ in en rond gasterij Natuurlijk Smeerling krijg je handvaten aangereikt om daar werk van te maken. Je kunt deelnemen aan wandelclinics; het wandelen van het ‘Beleefpad’ of samen met je trouwe viervoeter meegaan met de ‘Dog walk’. Daarnaast is er veel informatie over wandelroutes in de regio en kun je kennismaken met bedrijven en organisaties die helpen bij een fit en gezond leven. Voor meer informatie ga je naar gasterij Natuurlijk Smeerling.

Wil je meer ontdekken van Westerwolde en de Ruiten A? Wandel dan eens het Naoberpad, het Lange-Afstand-Wandelpad dat in Nieuweschans begint en door het dorp Smeerling komt.

Lees meer over