Ontmoet Wandelnet tijdens de Fiets- en Wandelbeurs

Ontmoet Wandelnet tijdens de Fiets- en Wandelbeurs

3 februari 2020 - Wandelnet

Op de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs gebeurt van alles en ook dit jaar is Wandelnet op verschillende momenten aanwezig.

Fiets_en_wandelbeurs_1.png

Tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Gent (15 & 16 februari) hopen we de prijs voor Wandelroute van het jaar te mogen ophalen met onze nominatie voor het Waterliniepad. Nog even duimen dus!

Als de Fiets- en Wandelbeurs naar Utrecht komt (28, 29 februari & 1 maart) zijn we volop aanwezig. Zo is er een lezing over het nieuwe Streekpad Westfriese Omringdijk (za: 15.00 uur) en is er op zowel zaterdag (14.00 uur) als zondag (11.00 uur) een lezing over het geheim van 30 jaar NS wandelingen.

Daarnaast ontmoeten we wandelaars graag bij ‘wandelaars informeren wandelaars’. Hier wordt Wandelnet vertegenwoordigd door padwerkgroepen van het Pionierspad, Krijtlandpad, Waterliniepad, Brabants Vennenpad, Nederlands Kustpad deel 2 en het streekpad Westfriese Omringdijk.

Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Er is van alles te zien: workshops, lezingen, informatiemarkten, fietsen uitproberen en allerlei reisorganisaties die zich presenteren. Maar ook kun je het blotevoetenpad ervaren en komen vele aspecten van Duitsland als wandelland uitgebreid naar voren. 

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?