Op zoek naar een overnachtingsadres? Probeer eens een trekkershut!

Op zoek naar een overnachtingsadres? Probeer eens een trekkershut!

27 februari 2020 - Wandelnet

Wie een meerdaagse trektocht maakt, moet regelmatig op zoek naar een plek om te overnachten. Al eens aan een trekkershut gedacht? Een trekkershut is per nacht te huur en dus heel geschikt als je de volgende dag weer lekker verder wandelt over een LAW of Streekpad. De nieuwe, geactualiseerde Trekkershuttenkaart geeft een overzicht van alle locaties in 2020; in totaal 750 Trekkershutten op 250 plekken in de Benelux en Duitse Eifel

trekkershut verkleind.png

Basic

De basic Trekkershut is bij uitstek geschikt tijdens een trektocht. Wat heb je meer nodig dan een bed en een stoel om goed uit te rusten? Bij de basic Trekkershut maak je gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Trekkershutten staan op heel verschillende locaties. Zo vind je 85 trekkershutten op 30 bijzondere Natuurkampeerterreinen. Perfect voor liefhebbers van rust en ruimte.

Trekkershuttenkaart

Meer informatie over de Trekkershutten, alle locaties en de Trekkershuttenkaart vind je op Trekkershutten.nl. De Trekkershuttenkaart is ook te koop in een aantal (reis)boekenwinkels.

Lees meer over