De Bourgondische Wandeling, een feest voor je zintuigen!

De Bourgondische Wandeling, een feest voor je zintuigen!

16 maart 2020 - Wandelnet

Zondag 17 mei 2020 vindt de tweede editie van “De Bourgondische Wandeling” plaats. De wandeling van tien kilometer voert je langs vele landelijke en bosrijke plekjes op het Twense platteland. Onderweg is er volop tijd om iets te eten en drinken bij ‘de boer’ in de stal of in wei.

bourgondisch wandelen 1.jpg

Met muziek en theater

De tocht leidt de (bourgondische) wandelaars door het buitengebied van Weerselo en Oldenzaal; door weilanden en bossen, langs vijvers en beken en over landerijen die normaal voor publiek niet zijn opengesteld. De standaard tocht is 10 kilometer. Wie meer wil, kan de tocht met een extra lus verlengen tot 20 kilometer. Onderweg krijg je zeven gerechten geserveerd en kun je genieten van muziek en theater.

Alle informatie en de mogelijkheid om je op te geven vind je op Bourgondische Wandeling Twente.

Lees meer over