Volg de avonturen van vier wandelaars met de Belgische TV-serie GR5

Volg de avonturen van vier wandelaars met de Belgische TV-serie GR5

20 maart 2020 - Wandelnet

Een meerdaagse tocht lopen, dat kan nu even niet. Maar droom je ervan om toch ooit eens de GR 5 te wandelen? Neem dan alvast een kijkje op de legendarische route met de nieuwe Belgische dramaserie ‘GR 5’.

Wit_rode_markering_LAW.JPG

Roadtrip

Zondag 22 maart start op de Belgische zender ‘Eén’ de nieuwe fictie-reeks ‘GR5’. Vier vrienden besluiten de route te wandelen als eerbetoon en herinnering aan hun gezamenlijke vriendin Lisa. Die verdween vijf jaar geleden spoorloos toen ze op haar eentje de GR5 liep. Een psychologische roadtrip over het Lange-Afstand-Wandelpad van Hoek van Holland naar het Franse Nice. Zin in een voorproefje? Bekijk alvast de trailer!

Plannen maken?

Een mooi overzicht van de wandelgidsen die je nodig hebt voor de GR5 vind je op Grote Routepaden. In Nederland start je de route over het Nederlands Kustpad.  

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?