Volg de avonturen van vier wandelaars met de Belgische TV-serie GR5

Volg de avonturen van vier wandelaars met de Belgische TV-serie GR5

20 maart 2020 - Wandelnet

Een meerdaagse tocht lopen, dat kan nu even niet. Maar droom je ervan om toch ooit eens de GR 5 te wandelen? Neem dan alvast een kijkje op de legendarische route met de nieuwe Belgische dramaserie ‘GR 5’.

Wit-rode markering Lange-Afstand-Wandelpad.JPG

Roadtrip

Zondag 22 maart start op de Belgische zender ‘Eén’ de nieuwe fictie-reeks ‘GR5’. Vier vrienden besluiten de route te wandelen als eerbetoon en herinnering aan hun gezamenlijke vriendin Lisa. Die verdween vijf jaar geleden spoorloos toen ze op haar eentje de GR5 liep. Een psychologische roadtrip over het Lange-Afstand-Wandelpad van Hoek van Holland naar het Franse Nice. Zin in een voorproefje? Bekijk alvast de trailer!

Plannen maken?

Een mooi overzicht van de wandelgidsen die je nodig hebt voor de GR5 vind je op Grote Routepaden. In Nederland start je de route over het Nederlands Kustpad.  

Lees meer over