Digitaal ‘de paden op, de lanen in’ met Natuurmonumenten

Digitaal ‘de paden op, de lanen in’ met Natuurmonumenten

24 maart 2020 - Wandelnet

Het kan! Aan huis gekluisterd zijn en toch rondstruinen door de Nederlandse natuur. Natuurmonumenten brengt de natuurgebieden bij je thuis! Was je van plan het Pionierspad te gaan lopen? Neem dan alvast eens een kijkje in het bijzondere Waterloopbos.

Pionierspad_1.jpg

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten maakt negentien Nederlandse natuurgebieden digitaal beleefbaar via Google Street View. De natuurbeelden werden in de zomer van 2016 al vastgelegd, maar kwamen nooit eerder zo goed van pas. Met 360-graden beelden kun je de natuurgebieden virtueel verkennen vanaf je computer, smartphone of tablet. Van het onbewoonde eiland Griend in het hoge noorden, via het Waterloopbos en de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug tot de Sint Pietersberg in het zuiden. Surf snel naar Wandel virtueel door Nederlands mooiste natuurgebieden.

LAW's en Streekpaden

Heb je de smaak te pakken? Alvast een LAW of Streekpad verkennen kan ook. Haal je hart op met het Noaberpad, Krijtlandpad, Grote Rivierenpad of het Veluwe Zwerfpad op Youtube.

Lees meer over