Enquête voor thuiswerkers

Enquête voor thuiswerkers

19 januari 2021 - Wandelnet

HOE wandelt werkend Nederland op een (thuis)werkdag tijdens deze coronacrisis. Invullen van deze peiling duurt ca. 5 minuten.
 
Enquete.jpg

Stichting Wandelnet wil werkend Nederland in beweging houden en krijgen. Letterlijk.
Sinds de coronacrisis werken we zoveel mogelijk thuis. Maar hoe streng de maatregelen ook zijn, we mogen wel naar buiten voor een ommetje; het liefst dagelijks een half uurtje. Met deze winterpeiling willen wij te weten komen HOE werkend Nederland wandelt tijdens een (thuis)werkdag.
Uit ons zomeronderzoek bleek dat veel meer mensen zijn gaan wandelen tijdens de coronacrisis dan voorheen. Veel wandelaars (69%) lopen zowel in eigen omgeving als in een ander gebied. De belangrijkste redenen zijn om fit en gezond te worden of te blijven. 
Het invullen van het winteronderzoek duurt ongeveer 5 minuten.

Lees meer over