Enquête voor thuiswerkers

Enquête voor thuiswerkers

19 januari 2021 - Wandelnet

HOE wandelt werkend Nederland op een (thuis)werkdag tijdens deze coronacrisis. Invullen van deze peiling duurt ca. 5 minuten.
 
Enquete.jpg

Stichting Wandelnet wil werkend Nederland in beweging houden en krijgen. Letterlijk.
Sinds de coronacrisis werken we zoveel mogelijk thuis. Maar hoe streng de maatregelen ook zijn, we mogen wel naar buiten voor een ommetje; het liefst dagelijks een half uurtje. Met deze winterpeiling willen wij te weten komen HOE werkend Nederland wandelt tijdens een (thuis)werkdag.
Uit ons zomeronderzoek bleek dat veel meer mensen zijn gaan wandelen tijdens de coronacrisis dan voorheen. Veel wandelaars (69%) lopen zowel in eigen omgeving als in een ander gebied. De belangrijkste redenen zijn om fit en gezond te worden of te blijven. 
Het invullen van het winteronderzoek duurt ongeveer 5 minuten.

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?