Fiets- en Wandelbeurs gaat online

Fiets- en Wandelbeurs gaat online

3 maart 2021 - Wandelnet

Dit jaar beleeft de Fiets- en Wandelbeurs voor het eerst een online editie. Op 23 en 24 april presenteert ze een interactief digitaal event onder de noemer ‘Fiets en Wandelbeurs Online Experience’. 

fiets_en_wandelbeurs_online_experience klein.png

Geen fysieke beurs

Het online event is een alternatief voor de fysieke beurs in Jaarbeurs Utrecht, die voor 7 en 8 mei 2021 op het programma stond. “Noodgedwongen hebben we het fysieke event moeten annuleren vanwege de coronacrisis”, zegt Theo Jorna, directeur Hicle Events, “Het is momenteel niet mogelijk een volwaardige fysieke beurs op poten te zetten ondanks de toch wel grote belangstelling".  

Chatten met exposanten 

De digitale Fiets- en Wandelbeurs biedt bezoekers alle ruimte om inspiratie op te doen voor het fiets- en wandelseizoen. Interactie met andere bezoekers en exposanten is daarbij heel goed mogelijk. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen online stands bezoeken, ‘in real time’ (video)chatten met exposanten en brochures downloaden. Ook staan er online lezingen en workshops op het programma en kun je vragen te stellen aan ervaren fietsers en wandelaars. Er is zelfs een Fiets- en Wandelcafé, waar je online kunt ‘borrelen’ en gesprekken kunt aanknopen met andere cafégangers. 

Doelgroep staat te popelen

“Fietsen en wandelen heeft mede vanwege de coronacrisis de wind in de zeilen" zegt Jorna, "Op mooie dagen trekt half Nederland er te voet of met de fiets op uit. Al die liefhebbers kunnen op de online beurs de mooiste routes en fiets- en wandelbestemmingen vinden. En uit onze enquêtes blijkt dat onze doelgroep staat te popelen om, als de omstandigheden het toelaten, eens lekker op fiets- of wandelvakantie te gaan". 

Lees meer over