Wandelen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp

Wandelen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp

26 maart 2021 - Wandelnet

Loop mee voor het goede doel! Zet in april elke dag 10.000 stappen en steun het Nationaal Fonds Kinderhulp. 

Stapril wandelinitiatief Kinderhulp

Steun het goededoel 

Wandelinitiatieven gekoppeld aan goede doelen 'schieten als paddenstoelen' uit de grond. Het Nationaal Fonds Kinderhulp daagt je met 'Stapril' uit om in april dagelijks 10.000 stappen te zetten! Durf je het aan? Je krijgt je eigen fondsenwervende pagina waarmee je vrienden, familie en collega's om een kleine bijdrage kunt vragen voor kinderen en jongeren die in armoede opgroeien. Wie haalt het meeste geld op voor Kinderhulp? En wie heeft het verst gelopen? 

Feestelijk afsluiting 

Het met 'Stapril' opgehaalde geld komt ten goede aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Het fonds helpt kinderen en jongeren in armoede aan goede schoolspullen, een degelijke opleiding en een betere toekomst. Bekende Nederlanders als Leonie ter Braak en Carlos Lens zetten zich in voor de actie en wandelen mee. 'Stapril' wordt op 30 april op een feestelijke manier, met elkaar afgesloten.

Meedoen  

Doe je mee? Ga dan naar Stapril en schrijf je in. 

 

Lees meer over