Beleef de Fiets en Wandelbeurs Online Experience

Beleef de Fiets en Wandelbeurs Online Experience

21 april 2021 - Wandelnet

De Fiets en Wandelbeurs presenteert op vrijdag 23 en zaterdag 24 april een interactief programma onder de noemer ‘Online Experience’. 

fiets_en_wandelbeurs_online_experience klein.png

Op vrijdag wordt tevens de Wandelroute van het Jaar bekend gemaakt: Streekpad de Westfriese Omringdijk is een van de vijf genomineerden.

Duidelijk is dat veel wandelaars en fietsers in beide landen staan te trappelen om nieuwe tochten te ondernemen. De Online Experience biedt ze ‘coronaproof’ alle gelegenheid inspiratie op te doen. Bestemmingen tonen hun mooiste routes, accommodaties en arrangementen, er is een online lezingprogramma en tijdens de workshops kun je ‘live’ thuis meedoen.

De wereld rond

Tijdens de Online Experience reis je als het ware de wereld rond. Ruim vijftig ervaren fietsers en wandelaars vertellen over hun avonturen. Veel aandacht is er voor de populaire pelgrimsreizen. Zo vertelt Peter Molog over de trip van de 13e-eeuwse abt Emo naar Rome.

Activiteiten

Het platform heeft verder tal van activiteiten in petto, zoals ‘Raad de locatie’ en speciale themaroutes. Bovendien heeft bijna elke stand wel speciale beurskortingen op diensten of producten.

Kijk voor het hele programma op fiets- en wandelbeurs.

Lees meer over