Aanmelden voor LoopAward 2021

Aanmelden voor LoopAward 2021

31 mei 2021 - Wandelnet

Welk initiatief ontvangt de titel LoopAward 2021? Inzendingen indienen kan tot 31 augustus.

LoopAward_2021

Het beste loopinitiatief van Nederland ontvangt de titel. 

Platform Ruimte voor Lopen reikt dit jaar weer de LoopAward uit, dit keer aan twee Nederlandse initiatieven die bijdragen aan meer ruimte voor lopen. 

Vorig jaar waren er maar liefst 29 inzendingen die een gooi deden naar de titel! Dit jaar worden zelfs twee initiatieven die bijdragen aan meer ruimte voor lopen in Nederland beloond. ‘Een award reiken we uit aan de organisatie die het meest heeft bijgedragen aan meer (toekomstige) ruimte voor lopen in de fysieke omgeving (ruimtelijk). De tweede award is bedoeld voor het meest aansprekende maatschappelijke initiatief dat ervoor heeft gezorgd dat (meer) mensen zijn gaan lopen.’ 

De jury maakt de winnaars van de LoopAward bekend tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 7 oktober in Den Haag.

Initiatieven kunnen tot en met 31 augustus worden aangemeld. Op 30 september maakt de jury van Ruimte voor Lopen de genomineerden bekend. 

In 2020 was het Singelpark Leiden de aansprekende winnaar.

Blijf op de hoogte!

Eéns per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?