Wandelgids De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland

Wandelgids De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland

18 september 2021 - Wandelnet

Menig Nederlander trekt er in de vakantie op uit om 600 kilometer naar het zuiden langs de Loire van mooie kastelen te genieten. Routemaker Rob Wolfs en publicist Wim Huijser zochten het dichter bij huis en werden verrast door de hoeveelheid kastelen en landhuizen in hun eigen Gelderland. 

cover de mooiste kasteelwandelingen in Gelderland cover.jpg

De twaalf rondwandelingen van 9 tot 17 km lang, rijgen de mooiste landgoederen van Gelderland aaneen. Rob Wolfs en Wim Huijser nemen de wandelaar mee langs ijskelders en grafheuvels, door dichte bossen en coulisselandschappen met telkens weer een verrassend verhaal bij ieder kasteel of landhuis langs de route.

Elke wandelroute is voorzien van overzichtelijke kaartjes, prachtige foto's, veel achtergrondinformatie en praktische tips voor aanreisroutes, openbaar vervoer en horeca.

cover de mooiste kasteelwandelingen in Gelderland cover

'De mooiste kasteelwandelingen' verschijnt 22 september bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig en kost € 12,50.

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?