Wandelreeks Dwars door de Lage Landen vanaf 22 maart op NPO 2

Wandelreeks Dwars door de Lage Landen vanaf 22 maart op NPO 2

16 maart 2022 - Wandelnet

Arnout Hauben is weer aan de wandel! In de nieuwe reeks Dwars door de Lage Landen stapt hij met zijn vrienden Philippe en Ruben vanuit Oostende naar Maastricht om vandaar via het Pieterpad naar het uiterste noorden van Nederland te wandelen. Vanaf dinsdag 22 maart te zien op NPO 2.

dwars-door-de-lage-landen---uitsnit.jpg

GR 5 en Pieterpad

Arnout Hauben is een fervent wandelaar. Eerder reisde hij met zijn vrienden 'Rondom de Noordzee' en wandelde hij met zijn rugzak op 'Dwars door Belgie' over de GR 128. Onderweg mooie verhalen optekenend van mensen die hij onderweg ontmoet. Nu stapt hij 900 km vanuit Oostende over de GR 5A, de GR 565, de GR 5 en het Pieterpad naar het meest noordelijke puntje van Nederland.   

Achtdelige reeks met wandelgids

De nieuwe achtdelige reeks is vanaf dinsdag 22 maart om 20.25 te zien op NPO 2. Wil je zelf in Arnouts voetsporen treden deze zomer? De bij de serie horende wandelgids "Dwars door de Lage Landen: Van Oostende naar Pieterburen in 37 wandelingen" wijst je de weg door duinen, polders en bossen, langs kleine dorpen en grote steden.

In Arnouts voetsporen treden deze zomer? Bestel de gids 'Dwars door de lage landen'. 

cover dwars door de lage landen

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?