Tijdelijke blokkade Utrechts wandelnetwerk

Tijdelijke blokkade Utrechts wandelnetwerk

1 april 2022 - Wandelnet

Wandelaars die van plan zijn om zondag 3 april te wandelen over het Utrechtse wandelnetwerk dienen vooraf rekening te houden met een tijdelijke blokkade ter hoogte van de Schalkwijksebrug.

Waterlinie Culemborg

Op zondag 3 april 2022 wordt namelijk op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten de 138ste editie van de Nationale Studentenroeiwedstrijden ‘Varsity’ verroeid worden. Dit heeft tot gevolg dat de Kanaaldijk-Zuid tussen Houten en Schalkwijk, ter hoogte van de Schalkwijksebrug tijdelijk wordt afgesloten. Wandelnet informeert wandelaars graag vooraf over de blokkade om zo problemen onderweg te voorkomen. Zorg dat je voorbereid op pad gaat!

Blijf op de hoogte!

Eéns per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?