Nieuw Nivon kampeerterrein langs Pelgrimspad

Nieuw Nivon kampeerterrein langs Pelgrimspad

11 april 2022 - Wandelnet

Goed nieuws voor wandelaars die het Pelgrimspad wandelen en graag kamperen. Nivon heeft aan de rand van Limburgse Wijlre het kampeerterrein De Gronselenput overgenomen. Er is een afzonderlijk trekkersveldje.  

kampeerterrein gronselenput_96.jpg

Kampeerterrein met trekkersveldje

De Gronselenput ligt naast kampeerterrein De Gele Anemoon dat al eigendom van Nivon is. Beide kampeerterreinen hebben elk een eigen karakter. De Gele Anemoon is kleinschalig en heeft 58 plaatsen. Caravans en tenten staan er op een rechthoekig, open veld. De Gronselenput heeft aparte veldjes voor tenten, caravans en campers en een afzonderlijk trekkersveldje. Kies het terrein dat bij jou past!

Pelgrimspad

Midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland, aan het riviertje de Geul en met zicht op de beruchte, steile Keutenberg. Zie je het al voor je? Aan het einde van een heerlijke wandeldag hier je tentje opzetten, het kan haast niet mooier. Beide Nivon kampeerterreinen liggen direct aan het Pelgrimspad, op de etappe van Schin op Geul naar Gulpen (7,2 km).

Bekijk etappe

De etappe volgt de bedding van de Geul tussen Gulpen en Schin op Geul, met als tussenstop Wijlre, waar je cultuur kunt snuiven door een bezoek te brengen aan het kasteel van Wijlre, de watermolen ‘Molen Otten’ of het station waar de stoomtrein van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij nog rijdt.

Nivon kampeerterreinen

Meer weten over kamperen bij het Nivon? Er zijn twaalf mooie kampeerterreinen, verspreid over het hele land. Kijk voor alle kampeerterreinen en Natuurvriendenhuizen op Nivon accommodaties

Bron: Nivon

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?