25 november: gratis kledingreparatie en schoenonderhoud bij Bever

25 november: gratis kledingreparatie en schoenonderhoud bij Bever

15 november 2022 - Wandelnet

Op 25 november is het Black Friday. Veel winkels stunten dan met grote kortingen. Het zorgt voor extra drukte in de winkelstraten en vaak ook voor onnodige aankopen. Meer consumeren betekent meer produceren en dat is precies waar onze aarde niet op zit te wachten. Bever doet niet mee en pakt uit met een leuke duurzame actie: For Future Fridays. Een tip voor alle wandelaars!

Close-up wandelschoenen  © Luuk Gijselhart.jpg

Foto: © Luuk Gijselhart 

Waarom zou je iets nieuws kopen als je eigen product langer meegaat? Kies voor het product dat je al hebt; onderhoud je product en repareer als iets kapot is. Bij Bever staan ze op vrijdag 25 november klaar voor gratis kledingreparatie en gratis schoenenonderhoud. Daarmee ben je helemaal klaar voor een volgende wandeling.

Gratis schoenenonderhoud (alle winkels)

Haal je wandelschoenen uit de kast en neem ze voor een gratis onderhoudsbeurt mee naar een van de Bever-winkels. Daar kun je terecht voor een gratis onderhoudsbeurt voor je wandelschoen. De specialisten staan klaar om je wandelschoen schoon te maken, te behandelen en van een uitgebreide check te voorzien.

Goed om te weten: Per persoon maximaal twee paar schoenen zodat er zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van het aanbod.

Gratis outdoorkleding reparatie (alle winkels)

Heb je outdoorkleding die kapot is? Kleding gekocht bij Bever of niet neem het mee voor een gratis reparatie naar een van de Bever-winkels. In alle winkels kun je gratis outdoorkleding inleveren voor reparatie. In vijftien winkels zijn er coupeuses (naaisters) die, waar kan, de kleinere reparatie ter plekke kunnen uitvoeren. Denk aan kleine gaatjes in een donsjas, winkelhaken, waterdichte jas een gat plakken, etc. De wat grotere reparaties worden naar een van de ateliers gestuurd of in uitzonderlijke gevallen door het merk zelf.

In alle gevallen krijg je een inschatting van de reparatietijd en ontvang je een bericht wanneer je product klaarligt om opgehaald te worden in de winkel. De vijftien Bever-winkels waar ter plekke kleine reparaties worden gedaan: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Amsterdam Gelderlandplein, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Houten, Leidschendam MOTN, Maastricht, Tilburg, Rotterdam Stadionweg, Utrecht en Zwolle.

Goed om te weten: Om iedereen een kans te geven, mag je per persoon twee stuks kleding gratis laten repareren. Breng je outdoorkleding schoon en gewassen mee. Hier op de website van Bever vind je tips in de video’s voor het zelf wassen van bijvoorbeeld een waterdichte jas of donsjas.

Recyclen

Zijn je wandelschoenen of outdoorkleding echt niet meer te onderhouden en repareren, dan kan dit betekenen dat ze toe zijn aan vervanging. In de winkels staan Buiten-Gebruikt inleverpunten, waar je je wandelschoenen en outdoorkleding in kunt achterlaten. Dan gaat het mee in Bevers recyclestroom – en zie je jouw wandelschoenen en outdoorkleding uiteindelijk gerecycled terug in nieuwe Buitenmens-producten.

FFF - Wandelnet Banner - 1056x461px_V2

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?