We hebben een nieuw logo!

We hebben een nieuw logo!

12 januari 2023 - Wandelnet

We beginnen het nieuwe jaar fris en met een nieuwe uitstraling. Vandaag presenteren we je ons nieuwe logo. We zijn er trots op!

Het logo laat zien waar we voor staan. Simpel en herkenbaar. We gaan voor wandelgeluk. Voor iedereen die zich te voet verplaatst in de stad of daarbuiten. Daarbij gaan we constant voor kwaliteit, veiligheid en fun van de wandelroutes. Wandelnet is altijd in beweging.

Logo opbouw

Nieuwsgierig naar de evolutie van ons logo door de jaren?

Logo evolutie

Wat er verandert?

Eigenlijk heel weinig. We blijven ons samen met bijna 1.000 vrijwilligers inzetten voor de mooiste wandelroutes van Nederland. We zijn er nog steeds voor je zoals je van ons gewend bent, maar dan met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

Ben jij voor je volgende wandeling nog op zoek naar een sjaal, muts of een handige buff? Deze kun je in onze webwinkel vinden met ons nieuwe logo.

Naar webwinkel  

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?