Ontdek zes Nederlandse steden op een unieke manier

Ontdek zes Nederlandse steden op een unieke manier

6 februari 2023 - Wandelnet

De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar meerdere wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

Urban-Walk-Den-Haag-2022-10-.jpg

Foto: Urban Walk Den Haag 2022 © We Are Walking 

Op een unieke manier meer te weten komen over Nederlandse steden? Doe dan eens mee met een Urban Walk! Op zondag 5 maart wordt de eerste Urban Walk van het jaar georganiseerd in Haarlem. Dit is een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De routes worden niet alleen gekenmerkt door de unieke locaties, maar ook door de stempelposten met versnaperingen, muzikale acts en een audiotour waarmee je meer te weten komt over de stad.

 

Goede doel – Nationaal MS Fonds

Dit jaar steunt de Urban Walk Series het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Samen strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Bij inschrijving is er de mogelijkheid tot het doen van een donatie waarmee jij het onderzoek naar deze zenuwslopende ziekte ondersteunt.

De Urban Walk Series bestaat dit jaar uit zes wandelevenementen:

Schrijf je nu alvast in.
  

 

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?