Wanderlust is thema van het Internationaal Lied Festival Zeist

Wanderlust is thema van het Internationaal Lied Festival Zeist

20 april 2023 - Wandelnet

Van vrijdag 12 mei t/m zondag 21 mei vindt de 7e editie van het Internationaal Lied Festival Zeist plaats. Ook dit jaar haalt dit unieke festival, waarin het klassieke lied centraal staat, de beste zangers en pianisten naar Zeist. Dit jaar is het thema ‘Wanderlust’, het verlangen om te reizen en begaande wegen of nieuwe paden te bewandelen.  

ILFZ_22102021_Henk Neven_Hans Eijsackers_M854299_© Mel Boas.jpeg

Foto: © Mel Boas

Met maar liefst tien recitals, een week met intensieve masterclasses en het Young Artist Platform belooft het opnieuw een rijke ervaring te worden. Hans Eijsackers en Henk Neven, de artistieke leiding van het festival, nodigden jong, opkomend talent en wereldsterren uit binnen- en buitenland uit als: Sarah Connolly, Imogen Cooper, Lilian Farahani, Maurice Lammerts van Bueren, Konstantin Krimmel en Malcolm Martineau.

Eigentijdse programmering

Als thema voor deze editie van het festival koos het artistieke team dit jaar voor een bijzonder actueel gegeven: ‘Wanderlust’. De afgelopen jaren zijn talloze mensen op drift geraakt op zoek naar een veiliger thuis of zijn in de eigen omgeving op zoek naar nieuwe horizons en betekenissen. Tijdens de recitals, de masterclass en de educatieve projecten ligt de aandacht op wandern: reizen, dwalen, begaande wegen en nieuwe paden bewandelen uit idealisme, liefde, rampspoed, religieuze overtuiging, nieuwsgierigheid of nostalgie. De negatieve én positieve aspecten van de noodzaak om op pad te gaan lopen door alle activiteiten van het festival heen.

Korting via Wandelnet

Wandelnet maakt het mogelijk met korting kaarten voor het Internationaal Lied Festival Zeist te bestellen. Met de kortingscode: wn2023 krijg je 20% korting op alle evenementen (individueel concert, dagkaart, passe-partout). 

Bestel ticket met kortingNaar de site van Internationaal Lied Festival


Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?