Walk & Dance to Fight Cancer

Walk & Dance to Fight Cancer

27 juli 2023 - Wandelnet

Op 8, 14 en 29 oktober organiseert Fight Cancer een wandel- en dans evenement om geld op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een wandeling van 5 óf 25 kilometer in Voorschoten, Hilversum en Zwolle. Trek jij je wandel- én dansschoenen uit de kast?

Walk and Dance to Fight Cancer

Deelnemers wandelen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie van kanker © Fight Cancer

Walk&Dance to Fight Cancer is een wandel- en dansevent van 5 óf 25 kilometer in een plaatselijk decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Wandelen is gezond en leuk en wordt alleen maar leuker in combinatie met een goede dosis entertainment en een spetterend eindfeest om het leven te vieren.

Samen het leven vieren

"Samen bewegen en dansen geeft hoop en kracht aan mensen die getroffen zijn door kanker", zegt Stefanie van Rootselaar, directeur van Fight cancer. "Walk & Dance to Fight Cancer verenigt mensen en toont dat we samen sterker zijn. We willen een positieve impact hebben op het leven van mensen en tegelijkertijd fondsen werven voor wetenschappelijk onderzoek. Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen te maken met kanker, en wij geloven dat we alleen door middel van meer onderzoek kunnen streven naar een wereld met minder kanker."

Walk & Dance to Fight Cancer is niet alleen een evenement om het leven en de geleverde prestatie te vieren, maar ook een gelegenheid om samen te komen en het belang van kankeronderzoek en preventie te benadrukken. Deelnemers worden aangemoedigd om zoveel mogelijk donaties op te halen bij familie, vrienden en collega's, en bewustzijn te creëren over de impact van kanker op mensenlevens. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Meer informatie en aanmelden

Dit jaar vindt Walk&Dance to Fight Cancer plaats in drie verschillende plaatsen:

  • Voorschoten (zondag 8 oktober)
  • Hilversum (zaterdag 14 oktober)
  • Zwolle (zondag 29 oktober)

Na het voltooien van de wandeling is het tijd om het leven te vieren met een dansfeest! Alle deelnemers en supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellig eindfeest, waar ze kunnen genieten van een avond vol muziek en dans. Wil je meedoen aan deze pittige maar gezellige uitdaging? Meld je snel aan via www.walkanddance.nl.

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?