Wandelnet doet mee aan de Rabo ClubSupport actie!

Wandelnet doet mee aan de Rabo ClubSupport actie!

12 september 2023 - Wandelnet

Het hele jaar door investeert Rabo ClubSupport in tienduizenden clubs en verenigingen door het hele land. Zo helpen zij clubs en verenigingen bij het behalen van hun doelen. Dat is goed voor de club & geweldig voor de samenleving. Dit jaar doet Wandelnet daarom ook mee met de Rabo ClubSupport actie in de regio Amersfoort Eemland! Als lid van de Rabobank bepaal jij zelf welke clubs in jouw directe omgeving een steuntje in de rug nodig hebben.

DSC_0812.jpg

De Rabobank ClubSupport Actie is een geweldig initiatief dat lokale organisaties en verenigingen ondersteunt door hen de kans te bieden om kennis en extra financiële steun te ontvangen. De ondersteuning wordt toegewezen op basis van het aantal stemmen dat je als club, stichting of vereniging ophaalt bij Rabobank-leden in de directe omgeving. Ben jij lid van de Rabobank en woon je in de regio Amersfoort Eemland? Help mee en gebruik je persoonlijke code om een stem uit te brengen ten gunste van Wandelnet. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, als je Rabobanklid bent in de regio Amersfoort Eemland, is gebruikmaken van je persoonlijke stemcode en één van de drie stemmen toewijzen aan Wandelnet.

Waarom stemmen op Wandelnet?

Wandelnet speelt een cruciale rol in het bevorderen van wandelplezier in Nederland. Zo ontwikkelen we prachtige wandelroutes en zorgen we ervoor dat wandelaars kunnen genieten van de schoonheid van ons land. Maar dat is niet alles! Wandelnet werkt ook aan het behouden en beschermen van wandelinfrastructuur en -cultuur. Zo blijft wandelen voor iedereen toegankelijk, zowel voor jong als oud. Door op Wandelnet te stemmen in de Rabo ClubSupport Actie draag je direct bij aan het voortzetten van dit belangrijke werk. Elke stem telt en brengt ons een stap dichter bij het mooier en aantrekkelijker maken van Nederland voor wandelaars.

Hoe werkt het:

  • Als Rabobanklid in de regio Amersfoort Eemland ontvang je een persoonlijke stemcode van de Rabobank. Let op: je kan alleen stemmen als je woont in de regio Amersfoort Eemland.
  • Ga naar de Rabobank-website en log in met je bankgegevens.
  • Volg de eenvoudige instructies om je stem uit te brengen op Wandelnet.

Met jouw hulp kunnen we nog meer wandelliefhebbers bereiken en blijven werken aan de kwaliteit van wandelen in Nederland. Stem dus op Wandelnet in de Rabo ClubSupport Actie, regio Amersfoort Eemland. Dank je wel voor je steun!

Breng je stem uit

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?