Oproep: deel jouw mening over kwaliteit wandelnetwerken

Oproep: deel jouw mening over kwaliteit wandelnetwerken

19 oktober 2023 - Wandelnet

Hoe tevreden zijn wandelaars over de verschillende regionale wandelnetwerken in de provincies Limburg, Utrecht, Drenthe en Overijssel? Wandelnet heeft, in samenwerking met een aantal regionale routebeheerders, 'I&O Research' ingeschakeld om het onderzoek 'Kwaliteit en tevredenheid wandelnetwerken' uit te voeren. Help jij mee door de enquête in te vullen?

mock-up wandelnetwerken.jpg

De uitkomsten vertellen de organisaties meer over de tevredenheid van wandelaars over de kwaliteit van de verschillende wandelnetwerken. We onderzoeken bijvoorbeeld hoe eenvoudig het is om voorafgaand aan je wandeling een wandelroute te plannen over het wandelnetwerk. Wat je vindt van de kwaliteit van de informatievoorziening en de bewegwijzering onderweg, evenals de naadloze voortzetting van je wandeling wanneer je een gemeente- of provinciegrens overschrijdt. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt ter verbetering van de verschillende wandelnetwerken, het routeverloop en de informatievoorziening. 

Geef je mening en vul de enquête in

Help jij mee om de wandelnetwerken in Nederland naar een hoger niveau te tillen? Het invullen van de online enqûete duurt ongeveer 10 minuten. Onder alle deelnemers verloten we achteraf een waardebon ter waarde van €30,-. Meedoen kan t/m zondag 29 oktober 2023. Voldoende redenen dus om slechts 10 minuten van je tijd vrij te maken en je mening als wandelaar te laten gelden. Via de onderstaande knop vind je een directe link naar de vragenlijst. 

Update: de vragenlijst is inmiddels gesloten.

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?