Gebruikersonderzoek app & routeplanner

Gebruikersonderzoek app & routeplanner

21 november 2023 - Wandelnet

Maak jij regelmatig gebruik van de Wandelnet routeplanner en/of de bijbehorende app? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Het is voor ons van groot belang om de app en routeplanner continu te verbeteren en aan te passen aan de wensen van gebruikers zoals jij. Om dit proces zo effectief mogelijk te laten verlopen, zouden we graag jouw waardevolle feedback willen ontvangen.

Zonder titel (2800 x 1500 px).png

Vul de vragenlijst in en help mee

Zou je als wandelliefhebber de tijd willen nemen om onze vragenlijst in te vullen? Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 á 10 minuten. Jouw input helpt ons niet alleen de bestaande functies te verbeteren, maar stelt ons ook in staat nieuwe mogelijkheden te verkennen voor de routeplanner en app. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de diensten optimaal aansluiten op de behoeften van onze gebruikers, en dat het wandelplezier nog verder wordt verrijkt.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en deelname aan de enquête. Samen maken we de Wandelnet routeplanner én app nog beter!

Naar de vragenlijst

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?