Over Wandelnet | Over ons werk

Over ons

Ontdek meer over Stichting Wandelnet.

Over Stichting Wandelnet

Wandelnet maakt stad en land toegankelijker en aantrekkelijker voor wandelaars. Samen met bijna 1000 vrijwilligers werkt Stichting Wandelnet sinds 1980 aan de kwaliteit van het wandelen in Nederland. Dit doen we voor 10,5 miljoen wandelaars. Want bij wandelen komt meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Niet alleen het ontwikkelen van mooie routes en het zorgen voor toestemming om ergens te mogen lopen of markeren, maar in ons compacte land is het ook een uitdaging de kwestbare infrastructuur van de wandelaar te beschermen en behouden. Daarom zetten wij ons ook in om politiek aandacht te vragen voor wandelen.

Help mee

Onze visie, missie en doelstelling

Wandelnet werkt met hart voor wandelen aan de mooiste wandelroutes en -paden. Vanuit de mentaliteit dat iedere meter telt en we samen alle paadjes kennen, zorgen we stap voor stap dat Nederland mooier, beter en toegankelijker wordt voor wandelaars. We leggen daarbij de focus op kwaliteit, beleving van de omgeving en de fun-factor van wandelen voor iedereen die zich te voet verplaatst.

Contactgegevens

Bezoekadres: Berkenweg 30, 3818 LB Amersfoort
Postadres: Postbus 846, 3800 AV Amersfoort
Telefoonnummer: 033 - 4653660
E-mailadres: info@wandelnet.nl

Route naar

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?