Over ons

Over ons

Lees meer over Stichting Wandelnet.

Welkom bij Wandelnet

Samen met bijna 1000 vrijwilligers werkt Stichting Wandelnet sinds 1980 aan de kwaliteit van het wandelen. Dit doen we voor de 10,5 miljoen wandelaars Nederland.

Bij wandelen komt meer kijken dan je in eerste instantie vaak denkt. Niet alleen het uitzoeken van mooie routes en het zorgen voor toestemming om ergens te mogen lopen of markeren, maar in ons compacte land is het ook een uitdaging de kwestbare infrastructuur van de wandelaar te beschermen en behouden.

Daarom zetten wij ons ook in om politiek aandacht te vragen voor wandelen, zodat provincies en gemeenten zorgen dat er ruimte is om veilig en aantrekkelijk te voet te gaan en oversteken niet zomaar worden opgeheven. Dit doen we natuurlijk niet alleen. De inzet van ruim 900 vrijwilligers en de steun van onze partners is hierbij onmisbaar!

  • Medewerkers

  • Bestuur

  • Vrijwilligers

Contactgegevens

Bezoekadres:  Berkenweg 30, 3818 LB Amersfoort
Postadres: Postbus 846, 3800 AV Amersfoort
Tel.: 033 - 465 36 60
E-mail: info@wandelnet.nl

Route

Blijf op de hoogte!

Eén keer per maand stuurt Wandelnet een nieuwsbrief. Daarin vind je wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen in Nederland. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?