Doe mee met Wandelnet

Donateur worden

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Daarom werkt Wandelnet elke dag samen met ruim 900 vrijwilligers aan de kwaliteit van wandelen in Nederland. Helpt u mee om wandelroutes te beschermen en behouden?

Ja, ik steun Wandelnet
Boerenlandpadopengesteld.JPG

Eenmalige gift

Liever niet vast zitten aan een donateurschap? Of anoniem doneren? Een eenmalige gift is altijd welkom en maakt het mogelijk om ons werk aan routes en wandelen voort te zetten. U kunt betalen met IDeal of een eenmalige machtiging.

Gift geven
Eerste_sticker_Waterliniepad.jpg

Vrijwilliger worden

Bij Wandelnet zijn meer dan 900 vrijwilligers actief: markeerders, belangenbehartigers, bestuurders en experts. Zonder vrijwilligers kan Wandelnet haar ambities niet waarmaken. De meeste vrijwilligers verkennen, markeren en onderhouden onze routes, maar vaak zijn ze ook actief in commissies, als bestuurder, belangenbehartiger voor de website en de beurs. Heb je hart voor Wandelen en wat tijd beschikbaar? Lees dan snel verder.

Meer informatie
Vrijwilligers-Wandelnet.jpg

Wandelaars Welkom

We werken graag samen met ondernemers. Met ons landelijke keurmerk Wandelaars Welkom voor horeca- en logiesbedrijven stimuleren we wandelvriendelijke locaties. Wandelaars Welkom is hét landelijke keurmerk voor horeca- en logiesbedrijven waar wandelaars bijzonder welkom zijn. Bij horeca- en logiesbedrijven met het keurmerk Wandelaars Welkom kunnen wandelaars rekenen op extra service: vriendelijke openingstijden, er liggen wandelroutes of -kaarten klaar en er is een EHBO-set aanwezig. Maar bovenal kijkt een Wandelaars Welkom-bedrijf niet raar op van vieze wandelschoenen!

Meer informatie over Wandelaars Welkom
foto7.JPG