Utrecht te Voet

Wandelen over Utrecht te Voet

Wandelen vanuit de drukke Utrechtse binnenstad naar de landelijke buitengebieden. Dat kan met één van de dertien wandelingen van Utrecht te Voet. De routes variëren in lengte van 4 tot 17 km en zijn in twee richtingen gemarkeerd door middel van gekleurde pijlen. Bijna alle routes eindigen bij een trein of busstation, zodat u met het openbaar vervoer weer vlot thuis bent.

Routes Utrecht te Voet

Dertien wandelingen laten je de omgeving van Utrecht zien. Van Noorderpark Rading waarbij je langs de Vecht de stad uitloopt of Uithof Beerschoten waar je via De Uithof de stad uit naar De Bilt en Landgoed Beerschoten wandelt. Maar ook vanaf kasteel kasteel Rhijnauwen wandelen over het jaagpad langs de Kromme Rijn waar lang geleden paarden de vracht trokken.

Naar de routes
Utrecht te Voet etappe 05

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?