Wandelnet | Over Wandelaars Welkom

Veelgestelde vragen wandelaars

Hoe herken je een Wandelaars Welkom-bedrijf en wat kan je verwachten als wandelaar?

Over Wandelaars Welkom

Het concept Wandelaars Welkom is vrij nieuw. We snappen dat het vragen op roept bij jou als wandelaar. Wat kan je bijvoorbeeld extra verwachten bij een bezoek aan een Wandelaars Welkom-adres? Wandelnet heeft alvast antwoord proberen te geven op de meest gestelde vragen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat jij op één van de adressen niet de service krijgt die hoort bij het keurmerk. Laat het ons weten via onderstaande button!

Stuur een e-mail

Hoe herken ik een Wandelaars Welkom-bedrijf?

U herkent een Wandelaars Welkom-bedrijf aan de sticker met het nieuwe logo (zie hiernaast) dat op het pand en/of de site van het bedrijf zal staan. Ook zijn de Wandelaars Welkom-adressen te vinden op de website van Wandelnet en in de routeplanner.

Wandelaars welkom met logo.jpg

Wie is uitgever van het keurmerk?

Wandelaars Welkom is een initiatief van Wandelnet, het startpunt voor wandelend Nederland. Wandelnet is eenonafhankelijk kennis-, route- en coördinatiepunt voor wandelen in Nederland.

Terras Friesland 200.jpg

Wat te doen als ik niet de service krijg die mij gegarandeerd wordt?

Wanneer je niet de service krijgt die je mag verwachten bij een Wandelaars Welkom adres dan kan je dit bij ons melden. Controleer alstublieft wel voor de zekerheid eerst de criteria die we vooraf hebben opgesteld voor het keurmerk.

wandelschoenen vies.jpg

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?