Wandel naar je Werk-dag 2020 - GAAT NIET DOOR

De vijfde editie van de Wandel naar je Werk-dag op 2 april aanstaande gaat niet door. Wandelen naar werk is gedurende de Coronacrisis geen optie voor veel mensen. Wel blijft wandelen leuk en gezond. We stimuleren iedereen die naar buiten mag om een rondje te gaan lopen. Op donderdag 8 april 2021 vindt de eerstvolgende editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. 

Vragen en informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Wandel naar je Werk-dag? Neem dan contact op via wnjwdag@wandelnet.nl. 

Of kijk hier
contact.jpg

Deze organisaties doen al mee...

Op 2 april 2020 lopen duizenden mensen van diverse organisaties van huis naar werk. Ook jouw organisatie kan zich aanmelden om mee te lopen en zo hun medewerkers aan te moedigen. Kijk hier voor een overzicht van de deelnemende  organisaties van vorig jaar en van dit jaar. 

Deelnemende organisaties 2019

Deelnemende organisaties 2020
Logo's.JPG

Alle stappen tellen

De Wandel naar je Werk-dag biedt jou de kans om lopen een keer uit te proberen als manier om je te verplaatsen. Natuurlijk is het niet voor iedereen haalbaar om de hele afstand naar het werk te lopen. Daarom tellen alle stappen mee. Parkeer eens wat verder weg dan normaal, loop van je huis naar de trein, van de bus naar je bureau óf helemaal van je voordeur naar de kantoordeur. Deelnemer Johan deed al eerder mee en vindt het heerlijk om de auto deze dag te laten staan: “Ik kon een keer wandelend langs de file!”.

Een fit brein

Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Toch hebben veel Nederlanders werk waarbij ze langdurig zitten. Dat is een groot probleem, onderstreept ook hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder in een videoboodschap voor de Wandel naar je Werk-dag. Volgens hem houdt je hiermee niet alleen je lijf fit, maar ook je brein: “Lopen bevordert de creativiteit, verlaagt je stressgevoel en verhoogt je productiviteit”.

Aanmelden organisatie

Wil jij jouw organisatie aanmelden voor de Wandel naar je Werk-dag 2020? Super leuk! Klik op de button hieronder en vul het aanmeldformulier in. 

Aanmelden als organisatie

Individueel aanmelden

Wil jij ook meedoen aan de Wandel naar je Werk-dag 2020? Meld je hieronder direct aan en maak ook kans op mooie prijzen. 

Aanmelden als individu

 • BLK-Wandelnaarjewerkdag-355.jpg

  Promopakket

  Wil jij een poster ophangen of misschien een flyer delen? Download materialen uit ons promopakket.

  Naar het promopakket
 • Kasteel dineren_prijs_wandelnaarjewerkdag.jpg

  Prijzen

  Meedoen aan de Wandel naar je Werk-dag betekent ook kans maken op mooie prijzen!

  Meer info over de prijzen
 • Myrte en Eva Beesd.jpg

  Nodig uit

  Wil jij met anderen samen lopen of wil je anderen uitnodigen om ook te gaan lopen? Nodig ze dan direct uit!

  Nodig meer deelnemers uit

Wandel naar je Werk-dag 2020

Mis het niet!