Wandel tijdens je Werk-dag 2021

Test: Welk type thuiswerk-wandelaar ben jij

Iedereen wandelt tijdens een (thuis)werkdag. Of het nu naar het koffiezetapparaat is of een blokje om. Welk type thuiswerk-wandelaar ben jij? Doe de test!

Deze test is gemaakt in aanloop naar de Wandel tijdens je Werk-dag 2021 op donderdag 8 april.

Doe de test

Wordt jouw bedrijf nr.1 Ommetje lopen?

Van 1 t/m 31 maart kunnen alle bedrijven in Nederland met elkaar strijden in de Ommetje Bedrijven Challenge. Te laat met inschrijven en durf jij de challenge alsnog aan te gaan? Inschrijven kan nog. Op 8 april, tijdens de landelijke ‘Wandel tijdens je Werk-dag 2021’ maken de Hersenstichting en Wandelnet de winnaar bekend!

Inschrijven

Foto Ommetje.png

Een fit brein

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder vertelt in een videoboodschap hoe belangrijk wandelen tijdens je werkdag is. Volgens hem houd je hiermee niet alleen je lijf fit, maar ook je brein. Erik Scherder ontwikkelde samen met de Hersenstichting de Ommetje-app. 

Ommetje-app

Aansluitende projecten

Vanuit Wandelnet organiseren wij de Wandel tijdens je Werk-dag niet zomaar. Door middel van de Wandel tijdens je Werk-dag maken we werknemers en werkgevers bewust van de gezondheidsvoordelen van bewegen tijdens werk. Ook tonen we het belang van voetgangers aan. Hieronder twee projecten die aansluiten op de Wandel tijdens je Werk-dag. 

Liggend_2_Wandel_tijdens_je_Werdag_2021

Werken in Beweging

Thuiswerken is topsport. Werken in Beweging helpt jou om productiever, creatiever en gezonder te zijn. Bekijk hier tips om thuis in beweging te blijven, lees wat je als werkgever kunt doen en download de toolkit. 
Werk je mee?

Wandelnet_Werken in Beweging_3.png

Ruimte voor Lopen

Het platform Ruimte voor Lopen is een plek voor uitwisseling en samenwerking, bedoeld voor organisaties en professionals die meer ruimte voor lopen willen creëren. Meer ruimte voor lopen in het hoofd, in het beleid en buiten.

Meer informatie

190919 Definitieve logo Ruimte voor lopenjpg