Streekpad Nijmegen etappe 05

Malden-Plasmolen (11,8 km)

Schrijf je review
 • 4 van de 5 sterren
  Elke | 10-11-2021

  Nov ‘21; vanuit Malden loop je snel de bossen in Een verademing na het vele asfalt van de vorige etappes. De etappe is wisselend gemarkeerd. Soms voldoende/ goed. Soms matig/ weinig. Op de mookerhei enkele klimmetjes

 • 5 van de 5 sterren
  Irene | 30-10-2021

  Prachtige etappe door het bos van de St. Jansberg en de Mookerhei. Jammer dat het pad vaak zo slecht is aangegeven. Tekens ontbreken, verandering van richting wordt niet aangegeven, tekens komen te laat. Je hebt een telefoon nodig om de route te vinden.

 • 2 van de 5 sterren
  Tanny | 31-08-2021

  Etappe 1,2 3 en de helft van 4 gelopen in 3 dagen. Geen aanrader. Veel asfalt, slecht bewegwijzerd, Lange stukken langs autowegen. Ook GPS niet uptodate. Route bij Ravenstein via A50 brug terwijl er 100 mtr verder een pontje vaart. Naast een asfaltweg is er soms een leuk onverhard alternatief.

Schrijf je review
Naam die we tonen bij de review
We tonen dit niet bij de review
Maximaal 300 karakters

Gids bestellen

Wilt u een gids van de route?

Bekijk gidsen Bekijk gidsen

Problemen onderweg

Markering weg? Blokkade op de route?

Meld probleem Meld probleem

Routecheck

Loop je met een gids? Kijk dan ook even bij meldingen & wijzigingen

Bekijk meldingen Bekijk meldingen

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?