WTJW '24 | Onderzoek in aanloop naar WTJW '24

Wandel Tijdens Je Werkdag '24

Wandel jij weleens op een normale werkdag? We zijn benieuwd!

Vul de enquête in!

Uit eerdere onderzoeken blijkt dat wandelen een enorm positief effect heeft op de mentale gezondheid van werknemers. Daarbij heeft 40% van de werknemers behoefte aan zorg voor hun geestelijke gezondheid van hun werkgever, maar slechts 24% de werkgevers verleent dit ook daadwerkelijk. In een tijd dat het aantal burn-outs toeneemt is wandelen de oplossing voor gezonde, productieve en tevreden medewerkers. In aanloop naar 4 april zijn we benieuwd naar jullie ervaringen op het gebied van wandelen op de werkvloer in relatie met het thema van dit jaar: 'Uit je hoofd, in de benen'. Invullen kan tot en met 30 maart.

Vul de peiling in

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?