WTJW '24 | Aanmelden WTJW-dag op 4 april

Aanmelden voor de kick-off

Wandel Tijdens Je Werkdag '24 wordt dit jaar gevierd op 4 april in Drenthe. Ben jij erbij?

Aanmelden WTJW '24 op 4 april

Op donderdag 4 april 2024 is het officieel 'Wandel Tijdens Je Werkdag '24', deze dag organiseren Wandelnet en de provincie Drenthe een inspirerende bijeenkomst om samen de Wandel Tijdens Je Werkdag '24 te vieren met genodigden. De viering van de dag vindt dit jaar plaats in Drenthe op locatie bij Unigarant Verzekeringen. Je ontvangt na aanmelding nog een bevestiging van ons in je inbox met het definitieve programma. Tot dan!

Aanmelden

Dagprogramma:

10:15 uur - inloop op locatie
10:45 uur - opening Floor van Workum, directeur Unigarant aan het woord
10:55 uur - Ankie van Dijk, directeur Wandelnet aan het woord en overhandigen eerste exemplaar boek 'Werkwandelaars'
11:10 uur - Willemien Meeuwissen, gedeputeerde Drenthe aan het woord
11:25 uur - Claudia Straatmans, wandelende hoofdredacteur aan het woord
11:45 uur - ontvangst lunchbroodje en netwerken over nieuwe weetingroute
12:30 uur - terug op locatie, einde!

Locatie: Unigarant Verzekeringen
Adres: Schutstraat 120, 7901 EH Hoogeveen

Kom je met de trein? Wandel dan in ongeveer 20 minuten naar Unigarant. Zo loop je direct een deel van de nieuwe weetingroute. Je kunt vanaf hier ook de bus pakken: lijn 31 - Dedemsvaart via Zuidwolde, halte Griendtsveenweg.

Kom je met de auto? Op locatie bij Unigarant zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren kan bij station Hoogeveen of onderweg langs de route.

Lancering Drentse wandelnetwerk

Voor de middag van 4 april, na afloop van de WTJW'24 bijeenkomst, staat er nog een viering op het programma in Drenthe! Namelijk de lancering van het nieuwe Drentse wandelnetwerk. Het complete Drentse wandelnetwerk wordt deze dag officieel geopend tijdens het wandelcongres van het Recreatieschap Drenthe en de provincie!

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?